Îngrijirea corectă a părului blond: Ce șampon folosești pentru un blond cenușiu

Îngrijirea corectă a părului blond: Ce șampon folosești pentru un blond cenușiu

Părul blond cenușiu rămâne și în următoarele sezoane în topul tendințelor, așa că te poți bucura în continuare de farmecul lui fără grija că se va demoda prea curând. Fie că ai optat deja pentru el, fie că cochetezi cu ideea, trebuie să ai în vedere că acest look este dificil de întreținut și că trebuie să introduci în rutina de îngrijire produse speciale. Acestea vor hidrata firele de păr, vor ajuta la menținerea nuanței și vor oferi strălucire. 

 

Indiferent de nuanță, părul blond a fost dintotdeauna mai dificil de îngrijit, așa că nu face excepție nici blondul argintiu. Fără un ritual conceput cu atenție, părul își pierde strălucirea, devine casant și fragil. Nu este ușor să menții nuanța și luciul cosițelor blonde, însă misiunea va deveni floare la ureche cu ajutorul sfaturilor și produselor de styling potrivite. 

 

Descoperă în rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre îngrijirea părului vopsit de la compatibilitatea cu nuanța blond cenușiu până la alegerea șamponului potrivit. 

 

Cum realizezi dacă ți se potrivește nuanța blond cenușiu? 

 

Înainte de a face o schimbare de look, află gradul de compatibilitate dintre noua nuanță de păr și trăsăturile tale. Cea mai simplă metodă de a afla dacă ți se potrivește nuanța de blond argintiu este să apelezi la dulapul de haine. Îmbracă o piesă vestimentară gri, albastră ori albă și privește-te în oglindă. Dacă itemul îți pune în valoare frumusețea, atunci vei face o alegere bună. De regulă, blondul cenușiu complimentează pielea deschisă la culoare și ochii verzi și albaștri. 

blond cenusiu


Sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit blond cenușiu

 

Pentru ca părul tău vopsit blond să arate senzațional în fiecare zi, citește sfaturile de mai jos și pune-le în aplicare cu regularitate. 

 
  • Investește într-un șampon pentru păr vopsit profesional (chiar va face diferența). Dacă până acum nu foloseai tratamente profesionale pentru îngrijirea podoabei capilare, va trebui să le treci pe lista de achiziții.
  • Hidratează părul după fiecare spălare cu ajutorul unui balsam ori al unei măști cu proprietăți hrănitoare.
  • Folosește produse cu protecție termică atunci când te coafezi cu placa ori ondulatorul de păr. Astfel se va crea un strat protector care previne uscarea firelor de păr.
  • Aplică un produs cu protecție UV înainte de expunerea la soare. Fie că te pregătești să ieși la plajă, în drumeție la munte ori la o plimbare prelungită prin oraș, folosește un spray cu protecție solară. Nu doar pielea ta are nevoie de produse care să o protejeze de efectele nocive ale radiațiilor solare, ci și podoaba capilară.
  • Utilizează ulei de păr de la jumătate spre vârfuri, evitând rădăcinile fiindcă se vor îngrășa mai repede după aceea. Podoaba capilară este astfel hidratată și își menține strălucirea timp îndelungat, ca și cum ar fi proaspăt vopsită.
  • Introdu în ritualul de îngrijire a părului blond un spray pentru strălucire. Dacă părul a devenit tern, uscat și tinde să se degradeze, acționează imediat. Pe lângă tratamentele de hidratare, folosește și un spray care îți va reîmprospăta aspectul instant.
  • ​​​​​​​Evită să te speli în fiecare zi pe păr. Dacă părul tău se îngrașă repede, aplică șampon uscat la rădăcini și masează pentru a distribui produsul în toate zonele cu probleme. Te vei bucura de aspect fresh și volum în doar câteva minute. 


Alegerea șamponului pentru părul vopsit blond cenușiu

 

Clorul din apă și expunerea la soare afectează părul vopsit blond indiferent de tehnica de colorare și de calitatea vopselei de păr. După câteva spălări, nuanța de blond cenușiu începe să se estompeze, ceea ce poate deveni frustrant, mai ales că poate căpăta tente de galben, portocaliu și chiar roșiatice. Pentru a evita acest aspect neplăcut, achiziționează un șampon pentru păr vopsit blond profesional. Nu te mai ținem pe jar și îți spunem că șamponul violet este cel mai bun prieten al blondelor: acționează instant și are efect de durată. 

 

Rolul șamponului cu pigment violet este de a neutraliza tonurile nedorite de galben/portocaliu și de a evidenția strălucirea blondului argintiu. Alte efecte benefice ale produsului sunt curățarea delicată, menținerea hidratării de la rădăcini până la vârfuri și asigurarea unei străluciri de invidiat. 

sampon par vopsit blond


​​​​​​​ATENȚIE! 

 

Șamponul violet are în compoziție un pigment foarte puternic, astfel că trebuie aplicat cu măsură. Utilizează-l în cantități potrivite pentru lungimea părului tău și nu mai des de 1-2 ori pe săptămână. 

 

În oferta boldbeauty.ro găsești o varietate de produse pentru îngrijirea părului vopsit, așa că vei găsi cu siguranță tratamentul potrivit pentru tine. Îți punem la dispoziție și șampon pentru părul vopsit blond, cu pigmenți violet. 

 
  • Șamponul pentru păr blond sau decolorat Fanola No Yellow reduce nuanțele nedorite de galben din părul vopsit blond sau șuvițat chiar de la prima spălare, fără să depui efort. Aplică pe părul ud, masează, apoi lasă produsul să acționeze în jur de 1-5 minute și clătește cu apă din abudență. Repetă șamponarea dacă este necesar în cazul părului foarte gălbui.
  • Șamponul tratament pentru par blond Olaplex Nr. 4P Blonde Enhancer Toning are în compoziție un pigment violet foarte concentrat, fiind destinat pentru toate tipurile de blond, deschis sau gri. Produsul cuăță, tonifică, repară și în același timp menține părul hidratat de la rădăcini până la vârfuri. Șamponul pentru păr vopsit creează o spumă bogată pentru a neutraliza nuanțele nedorite de galben și pentru a spori strălucirea după o singură utilizare. 
  • Șamponul uscat Wella Professional Eimi Dry Me  oferă coafurii volum și textură mată. Produsul reîmprospătează coafura și absoarbe excesul de sebum datorită formulei cu extract de Tapioca. Se agită foarte bine și se aplică pe tot părul uscat. Daca se dorește, se poate pieptăna părul. 


Acum că știi cheia pentru a menține prospețimea părului vopsit blond cenușiu, vei arăta splendid în fiecare zi. 
 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!