Waterclouds - secretul suedez de îngrijire a părului, acum pe Boldbeauty.ro

Waterclouds - secretul suedez de îngrijire a părului, acum pe Boldbeauty.ro

Produsele suedeze sunt cunoscute în special pentru inovație și calitate, folosind ingrediente pure și concentrându-se pe evidențierea frumuseții naturale. În aceeași notă, Waterclouds este un brand suedez inovator, foarte atent la tendințele din domeniu. Brandul a fost dezvoltat de un grup de oameni cu o experiență solidă în industria hairstylingului. Produsele Waterclouds sunt fabricate în Suedia și, prin experiență și cunoștințe, oferă o serie de ingrediente atent selectate pentru fiecare nevoie a părului.

Viziunea Waterclouds 

Brandul Waterclouds reprezintă o bună cunoaștere a ingredientelor benefice părului. Prin fiecare produs lansat, Waterclouds aduce către consumatori secretele unui păr sănătos, fără a face rabat de la calitate.

În plus, în producția și dezvoltarea produselor, se urmărește în permanență evitarea ingredientelor care afectează mediul înconjurător și se bazează foarte mult pe folosirea celor naturale. Viziunea este ca toate produsele și fabricarea acestora să aibă un impact cât mai mic asupra mediului. 

Waterclouds nu testează produsele sau ingredientele pe animale și încurajează toate brandurile să renunțe la această practică plină de cruzime. Există atât de multe metode alternative pentru a garanta siguranța produselor încât nu mai este justificabilă testarea pe animale în ziua de azi. 

waterclouds

Gama de produse Waterclouds

Prin experiență și know-how, specialiștii de la Waterclouds lucrează constant pentru a oferi consumatorilor produse cu ingrediente unice, beneficiile fiind vizibile la scurt timp după prima utilizare. În același timp, brandul urmărește să ofere produse care să facă munca mai ușoară pentru cei din industria de hairstyling.

Gama de produse pentru îngrijirea părului include:

Șampon pentru volum pe bază de guarana și bambus; 

Șampon pentru neutralizarea tonurilor de galben

Șampon pentru repararea părului degradat

Șampon pentru utilizare zilnică, cu o formulă inovatoare pe bază de keratină vegetală, proteine și iaurt; 

Șampon pentru regenerarea firele deteriorate ce îndepărtează temeinic excesul de sebum, impuritățile și reziduurile produselor de coafat; 

Șampon pentru păr vopsit care conține în formulă extract de cătină îmbogățit cu Omega-7, pentru a conferi vitalitate și elasticitate. 

Să nu uităm de măștile Waterclouds, cum este masca pentru părul uscat, deteriorat și tratat. Formula sa  bogată conține semințe de Macadamia ce hrănesc, hidratează și oferă luciu părului, plus provitamina B5 care protejează firul de păr și previne degradarea acestuia. 

Gama conține și tratamente leave-in, precum Intesive Repair Treatment, un produs multi-spray cu douăsprezece proprietăți de îngrijire pentru părul deteriorat. Formula avansată conține ulei de Macadamia, ulei de mure, antioxidanți și  vitamina E.

WATERCLOUDS RELIEVE este o gamă care a fost dezvoltată pentru a menține scalpul sănătos. Previne mătreața, mâncărimea, roșeața și scalpul uscat. Produsele de calmare au o acțiune excelentă împotriva ciupercii Malassezia furfur (Pityrosporum ovale) care provoacă dermatita seboreică a scalpului. Produsele Waterclouds sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și sunt special dezvoltate pentru cei care au pielea hipersensibilă sau cei care dezvoltă alergii. 

WATERCLOUDS THE DUDE este inspirat de stilul atemporal al saloanelor de frizerie din anii ‘50, însă adaptat într-o viziune modernă. Seria propune produse tradiționale reinterpretate pentru îngrijirea frumuseții masculine.

BEARD JUNK este gama de produse special creată pentru îngrijirea bărbii. Mulțumită experienței și cunoștințelor dobândite din dezvoltarea produselor de înfrumusețare, s-a creat o gamă specială de îngrijire a bărbii cu ingrediente dedicate, potrivite cosmetizării firului de păr mai dur, în comparație cu cel din podoaba capilară.

WATERCLOUDS BOTANICAL este gama premium de produse de îngrijire a părului. Produsele din această gamă sunt potrivite pentru cei care doresc să obțină o frumusețe naturală, pentru cei care fac alegeri  conștiente de a trăi o viață mai sănătoasă, se preocupă de protejarea mediului și vor să dea ceva înapoi lumii în care trăiesc, atât cât este posibil. 

Această gamă de produse este răspunsul la preocuparea tot mai mare de responsabilitate individuală asupra mediului înconjurător. Gama se bazează pe beneficiile oferite de Keratină, îmbunătățește vizibil aspectul podoabei capilare și întărește firul de păr slăbit. Complexul de Keratină vegetală conține un amestec de keratină vegetală din porumb, grâu, boabe de soia și ridichi. Prin folosirea acestor produse, culoarea părului se menține mai mult timp prin stimularea fibrelor de keratină care reconstruiesc și protejează părul. În crearea acestei game, în care natura este adevărata vedetă, Waterclouds a hotărât să utilizeze numai ingrediente active cu beneficii dovedite științific pentru păr. Toate formulele din produsele gamei Waterclouds Botanical sunt complet lipsite de siliciu, sulfați, parabeni și sunt 100% vegane. Waterclouds Botanical are un miros îmbietor cu note fine de violete,lamâi, fructe, iris, vanilie și miere,  notele de bază fiind  lemnul de santal, trandafir, și mosc.

Waterclouds Botanical te va bucura cu o varietate de produse cu ingrediente naturale, fără siliciu, sulfați și parabeni.

Provenit dintr-o zonă unde natura și tradiţia se intersectează cu viaţa urbană şi progresivitatea, iar credința într-o viață echilibrată este un laitmotiv, brandul Waterclouds iubește părul și dezvoltă în permanență noi produse pentru ca tu să te poți bucura de un păr frumos, dar mai ales sănătos. 

Waterclouds Black Brush este gama de perii special create pentru a ușura activitatea de periere și, mai ales, pentru a reduce efectele negative pe care periatul le are asupra firului de păr. 

Le poți încerca și tu! Produsele Waterclouds sunt disponibile, începând de luna aceasta, și pe Boldbeauty.ro

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!