Vopsea de păr profesională: 5 beneficii de care se bucură părul tău

Vopsea de păr profesională: 5 beneficii de care se bucură părul tău

Majoritatea dintre noi când alegem să ne vopsim părul, avem în minte imaginea celebrității preferate sau a unei persoane publice. Intuim că și tu nu ți-ai dori nimic mai mult decât să obții același aspect. Cu o vopsea de păr profesională vei obține nuanța perfectă pentru părul tău, aspect imposibil de dobândit dacă încerci acest lucru acasă, cu o vopsea clasică.

 

Vopseaua de păr profesională oferă o paletă mult mai largă de culori. Vei găsi sigur o nuanță care să-ți placă sau poți alege să îmbini mai multe nuanțe. O vopsea de păr profesională este într-adevăr performantă, își face efectul mult mai bine decât vopseaua din comerț și are mai multe beneficii pentru părul tău. Diferența se vede de la prima utilizare. Mai mult, aplicarea acesteia de un hair stylist asigură și cele mai bune rezultate. 

1. Culoare personalizată

 

Dacă ai o anumită culoare a părului în minte și dacă asta îți dorești pentru părul tău, este posibil să nu poți găsi în magazin o cutie de vopsea de păr care să răspundă exact așteptărilor tale. De aceea, în loc să fii dezamăgită de rezultatul obținut care nu este chiar ceea ce ai vrut, folosește-te de serviciile unui stilist profesionist care folosind o vopsea de păr profesională poate crea o culoare personalizată, care îți va satisface dorințele. Mai mult, formula aleasă îți poate oferi și un aspect mai natural.

 

Profesioniștii nu se limitează la culorile pe care le poți găsi pe raftul magazinului alimentar. Au la dispoziție sute de culori diferite, ca să nu mai vorbim că pot amesteca două sau trei culori împreună pentru a crea nuanța ideală. Astfel că, dacă ai un stil specific pe care îl obții folosind mai multe culori, este mult mai ușor pentru un profesionist să îți creeze aspectul dorit.

 

Atunci când alegi vopseaua pentru părul tău trebuie să iei în considerare factori diferiți. Astfel, deși două femei pot avea același nivel de culoare al părului, se pot obține rezultate diferite atunci când se utilizează aceeași vopsea din cutie. Nuanța naturală, pigmentul de bază (roșu, blond, cenușiu), tonul pielii, starea părului, cantitatea de alb, culoarea anterioară a părului vopsit, dar și hormonii, joacă un factor în modul în care va fi rezultatul final. Oricare dintre acești factori este dificil de luat în considerare atunci când alegi vopseaua de pe raft.

 

Dacă dorești o sesiune de vopsire personalizată și mai sigură, vopselele de salon îți pot oferi asta. Pe lângă atingerea experților, vei ajunge la o formulă special adaptată caracteristicilor părului tău. Aceasta înseamnă că substanțele chimice și amestecul de vopsea de păr profesională vor fi proporționale în funcție de tipul tău de păr și culoarea dorită.

2. Alegere sigură pentru păr

 

Mulți oameni își fac griji cu privire la ce se poate întâmpla cu părul lor dacă se joacă cu prea multe substanțe chimice. Aceste griji sunt perfect motivate dacă alegi să îți vopsești părul acasă cu o vopsea clasică. Vopselele de păr cumpărate din magazine conțin adesea o mulțime de substanțe chimice pentru a te ajuta să îți vopsești părul fără produse suplimentare, iar utilizarea acestor tipuri de coloranți în mod repetat poate provoca o mulțime de daune părului tău. 

 

Alegând să folosești o vopsea de păr profesională, la un salon profesionist, poți fi sigură că hairstylistul este instruit nu numai pentru a produce un rezultat de calitate, ci și pentru a-ți proteja părul în acest proces. Hair styliștii profesioniști cunosc foarte bine modul de combinare a vopselurilor în fucnție de structura firului de păr. Pentru ei a analiza caracteristicile părul tău sunt deprinderi obișnuite. 

vopsea de par profesionala


3. Paletă variată de nuanțe

 

Vopseaua de păr profesională vine într-o gamă largă de nuanțe. ,indiferent că te vopsești acasă sau la salon cu o vopsea de păr profesională poți obține rezultatele dorite. dacă te vopsești la un salon, cel mai probabil hair stylistul va combina mai multe nuanțe pentru a găsi exact nuanța de vopsea care te avantajează cel mai bine.

 

4. Culoare de lungă durată

 

Criteriul pentru care mulți oameni aleg kiturile de vopsea DIY, este prețul. Acestea sunt de obicei mai accesibile, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru cei care doresc să încerce ceva nou. Totuși, cele mai multe kituri de vopsea pentru acasă nu durează foarte mult și s-ar putea să te trezești cumpărând altul în doar câteva săptămâni pentru a-ți menține culoarea vibrantă.

 

Nu este un secret faptul că o vopsea de păr profesională durează mult mai mult timp, menținându-și nuanța o perioadă mai mare. Nu numai că poți profita de facilitățile salonului și de abilitățile stilistului tău, dar obții și vopsea de păr profesională de calitate, care va dura mult mai mult decât un kit pe care l-ai cumpărat de la magazin. Practic, vopseaua profesională poate costa mai mult la prima vedere, dar nu va trebui să te întorci la salon la fel de des pentru a-l menține în parametrii inițiali.

Ca regulă generală, culoarea părului durează aproximativ 6-8 săptămâni, în funcție de acoperirea părului alb. Dacă nu ai multe fire albe și îți schimbi des culoarea, există modalități prin care stiliștii pot amesteca nuanțele pentru a-l păstra proaspăt pentru mai mult timp. Produsele de culoare de calitate profesională ajută la întinerirea părului, iar o vopsea de păr profesională poate ajuta chiar și la refacerea lipidelor și revitalizarea părului.

5. Obiceiuri sănătoase

 

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi o vopsea de păr profesională este că părul tău este o investiție pe termne lung. Vopseaua clasică acoperă doar cuticula părului, dar nu pătrunde în profunzime, făcând părul să pară și să se simtă uscat. Mai mult, aceasta poate conține de obicei cantități mari de amoniac, PPD, coloranți nitro, săruri metalice. Toate sunt substanțe chimice dure care pot fi extrem de dăunătoare pentru păr și pot provoca reacții la pielea sensibilă și alergii. 

 

În schimb, atunci când utilizezi o vopsea de păr profesională, aceasta pătrunde profund prin cuticulă în cortexul părului, făcându-l astfel să se simtă mătăsos și să arate lucios. Brandurile profesionale de vopsea de păr profesională au fiecare proprii lor agenți unici pentru a condiționa părul în timpul colorării. Mulți chiar îmbunătățesc strălucirea și textura firelor de păr. 

 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!