Vopsea de păr fără amoniac: CE este și CARE sunt avantajele

Vopsea de păr fără amoniac: CE este și CARE sunt avantajele

Amoniacul a fost folosit în vopseaua de păr de ani de zile, rolul acestuia fiind de a crește ph-ul părului atunci când culoarea este aplicată în timpul procesului de colorare, de a neutraliza culoarea naturală a părului și de a-i permite culorii să penetreze mult mai bine firul de păr. 

Și, deși este acceptabil să folosești vopsea de păr care conține amoniac de una sau două ori, utilizarea consecventă poate duce la păr deteriorat, slăbit, precum și la iritații ale scalpului. Din fericire, tehnologia de colorare a părului a parcurs un drum lung și poți obține rezultate frumoase cu vopsea de păr fără amoniac, fără efectul secundar dăunător al amoniacului.

 

Este eficientă colorarea părului fără amoniac?

 

În trecut, se credea că o vopsea de păr fără amoniac nu va reuși să asigure o colorare de durată, sau de calitate a firelor albe de păr, dar evoluția tehnologiei vopselelor fără amoniac a permis asigurarea unei culori de durată și uniformă a firului de păr cu o acoperire de până la 100%. O astfel de vopsea de păr fără amoniac nu perturbă nivelul pH-ului, deoarece utilizează monoetanolamină (MEA) care conține alcool și acționează ca un substitut al ajustorului pH-ului în culorile părului. MEA prezentă în vopselele de păr fără amoniac este într-o formă mai puțin concentrată și este amestecată cu uleiuri emoliente. Această combinație o face mai puțin dăunătoare.

Practic, o vopsea de păr fără amoniac conține uleiuri emoliente, ulei de nucă, ulei de argan și alte ingrediente utile, astfel încât textura părului să rămână fină, iar cuticulele să nu piardă umezeala în timpul vopsirii. De asemenea, conține substanțe chimice ușoare care împiedică deteriorarea părului și sunt mai blânde în comparație cu vopseaua de păr pe bază de amoniac. 

L'Oréal Professionnel INOA este o colecție inovatoare, fără amoniac, pentru colorarea părului. Îmbogățită cu uleiuri noua vopsea de păr fără amoniac conferă vitalitate părului, oferind o culoare frumoasă, strălucitoare și naturală. Formula sa unică îți permite să obții culoarea dorită și să oferi o îngrijire delicată părului.

 

Vopsea de păr fără amoniac: 7 beneficii importante

 

Această vopsea de păr fără amoniac este noua tendință în materie de vopsire a părului și, deși, adesea pare că nu are capacitatea de a acoperi în totalitate firele albe și nu asigură o rezistență foarte bună a culorii, oferă o multime de avantaje și este o alternativă reală pentru cei care își doresc un păr cu aspect sănătos.

  1. Nu provoacă mâncărimi scalpului

Moleculele de amoniac prezente în culoarea părului pot irita și provoca senzații de arsură și mâncărime la nivelul scalpului. Multe persoane cu piele foarte sensibilă se confruntă cu reacții severe datorită utilizării produselor pe bază de amoniac. Deci, utilizarea de vopsea de păr fără amoniac este cea mai bună modalitate de a evita astfel de complicații.

  1. Testarea culorii

De multe ori îți dorești doar o încercare de culoare, după care poate vrei să renunți mai repede la ea. O vopsea de păr fără amoniac este varianta ideală atunci când îți dorești o vopsea de păr semi-permanentă, cu care să obții o nuanță de păr care să dureze maximum două luni (5 - 10 spălări).

  1. Menține părul sănătos

Cine nu vrea un păr mai sănătos, strălucitor și viguros? Părul frumos captează atenția tuturor, dar uneori își pierde luciul din cauza utilizării substanțelor chimice nocive și a produselor greșite. Pe lângă efectele negative pe care amoniacul le poate avea asupra scalpului și pielii, nici nu este benefic pentru păr. Asta pentru că amoniacul ridică de fapt nivelul pH-ului părului încât cuticula rămâne deschisă mult mai mult decât ar trebui. Acest lucru duce la pierderea de proteine și umiditate, acestea ajutând la menținerea părului sănătos și frumos. 

vopsea de par fara amoniac


O vopsea de păr fără amoniac, pe de altă parte, va menține nivelul pH-ului părului mai alcalin și va ajuta la păstrarea proteinelor și nutrienților necesari. Astfel, utilizarea unei culori a părului fără amoniac poate fi chiar benefică pentru părul tău, făcându-l mai strălucitor și mai sănătos.

  1. Inodor

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii critică produsele pentru păr pe bază de amoniac este mirosul lor puternic. Mirosul înțepător de amoniac irită ochii și chiar îngreunează respirația unor persoane. 

Din fericire, la fel ca în cazul tuturor celorlalte probleme cauzate de amoniac, atunci când alegi o vopsea de păr fără amoniac, nu va trebui să îți faci griji cu privire la problemele cauzate de mirosul intens. Și astfel colorarea părului devine parte a unui răsfăț de lux!

  1. Arată natural

Unii oameni preferă să aplice culori funky pe părul lor, cum ar fi violet, roz, verde. Pe de altă parte, unii oameni optează pentru o culoare naturală a părului, care arată perfect și oferă un aspect original. În aceste zile tendința majoră de culoare a părului se referă la un finisaj cu aspect natural. Acesta este motivul pentru care nuanțe neutre sau clasice, cum ar fi maro auriu, maro cenușiu deschis, maro deschis cupru mat, maro mahon cenușă maro au devenit atât de populare. O vopsea de păr fără amoniac oferă o gamă largă de nuanțe de păr cu aspect ultra-natural, astfel încât să poți rămâne în fața tendințelor fără a utiliza substanțe chimice dure.

  1. Culoare cu o formulă foarte blândă

Aceasta este o veste excelentă pentru cei cu pielea sensibilă și părul care se simt amețiți de procesele anterioare de colorare și / sau styling. Mai mult, pentru a fi în siguranță, stilistul tău ar trebui să facă întotdeauna un test înainte de colorare pentru a verifica sensibilitatea.

  1. Protecție și strălucire

O vopsea de păr fără amoniac nu numai că infuzează părul cu uleiuri hrănitoare pentru a-i oferi un finisaj neted mătăsos, dar protejează nivelul natural de umiditate al părului pentru a preveni uscăciunea și a-ți prelungi culoarea. Alege să folosești vopsea de păr fără amoniac Farmavita B.Life Color îmbogățită cu ulei de argan.

Acesta este excepțional de bogat în vitaminele A, B1, B2, B6, E, caroten și acizi grasi esentiali, omega 6 și 9 care confera uleiului proprietăți anti-radicali liberi și, prin urmare, proprietăți anti-îmbătrânire. Uleiul de argan ajută la catifelarea, întărirea, hidratarea și protejarea parului, sporindu-i în același timp strălucirea și vitalitatea.

Alege cea mai bună culoare din gama de vopsele de păr fără amoniac, de la BoldBeauty care îți oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului fără amoniac, care au grijă de firele de păr. Fără compromisuri, doar o vopsea de păr fără amoniac excelentă: ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să treci la colorarea părului fără amoniac.
 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!