Tunsori care întineresc femeile. Ție ce ți se potrivește?

Tunsori care întineresc femeile. Ție ce ți se potrivește?

Nu doar tratamentele beauty și piesele vestimentare pot ascunde vârsta, ci există și tunsori care întineresc femeile. Poți să alegi între modele care îndulcesc trăsăturile chipului ori care camuflează ridurile din anumite zone ale feței. Indiferent pentru ce optezi, rezultatul final te va încânta fiindcă unele stiluri pot șterge chiar și zece ani de pe chip fără prea mult efort depus ori prea mulți bani cheltuiți. 

Inspiră-te din modele de tunsori care întineresc, alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine ori testează mai multe stiluri și bucură-te de efectul pe care îl oferă fiecare. Vârsta nu trebuie să te oprească să te bucuri de viață.
 

Modele de tunsori care întineresc

Dă timpul înapoi măcar cu câțiva ani și obține un look stylish cu ajutorul acestor modele de tunsori care întineresc.
 

  • Pixie întinerește orice femeie

Pixie este o tunsoarea scurtă care avantajează pe oricine și se potrivește oricărei vârste. Dacă te-ai săturat să folosești mereu feonul ori să aplici cu regularitate produse de coafat pentru a-ți aranja părul lung, atunci acesta este modelul pentru care să optezi. 

Poate că pentru unele femei, pixie va fi o schimbare radicală de look, însă vor adora aspectul tineresc și îndrăzneț pe care îl oferă. Mai mult de atât, acest model este ușor de întreținut, așa că nu se pierde mult timp pentru aranjare. 

Dacă îți este teamă de o tunsoare pixie simplă, poți jongla cu diferite stiluri. Spre exemplu, ca să evidențiezi finețea trăsăturilor feței, mizează pe o tunsoare cu volum în partea de sus și straturi armonioase. De asemenea, obții o tunsoare modernă dacă optezi pentru un pixie cu breton lung, în colț. 
tunsori femei care intineresc

  • Bobul scurt, un model clasic și elegant

Printre acele tunsori care întineresc femeile se află și bobul scurt, fiind un model perfect pentru persoanele care nu vor să renunțe la cosițele lor de tot. Dacă nu te caracterizează părul prea scurt, mizează pe această variantă de tunsoare. Este clasică, elegantă și extrem de feminină. Nu numai că vei fi în pas cu moda, dar vei arăta și mai tânără cu peste zece ani.

Pentru un efect și mai interesant, optează pentru tehnica de vopsire balayage blond. Această tendință promite un aspect luminos podoabei capilare și reflexe sublime. Este o schimbare subtilă, iar efectele te vor face să o adori. 

  • Bobul mediu asimetric este tot mai popular

Bobul mediu asimetric se află în tendințe de câțiva ani și refuză să părăsească podiumul. Dacă ești în căutarea unei tunsori pentru femei, dar nu ai nicio idee ce model să mai încerci, ia-ți curajul necesar și optează pentru acesta. Îți oferă un look chic, tineresc, cu ușoare influențe franțuzești. 

Toți specialiștii în hairstyling recunosc că bobul mediul asimetric este un model de tunsoare care îmbină rafinamentul cu simplitatea. În funcție de preferințe și de efectul pe care dorești să îl obții, poți opta pentru un model cu șuvițe frontale inegale, graduat asimetric, cu breton lateral ori simplu. Ai o mulțime de variante la dispoziție, așa că provocarea va fi să o alegi pe cea potrivită pentru tine.
tunsori care intineresc

  • Tunsoarea în scări, mereu la modă

Dacă îți dorești o tunsoare care să nu se demodeze niciodată, atunci mizează pe tunsoarea în scări. Acesta este unul dintre cele mai versatile stiluri de tunsoare fiindcă îți poți aranja părul diferit în fiecare zi. Pentru un aspect fără cusur, folosește un fixativ de păr care asigură rezistență coafurii chiar și în condiții de umiditate. Fixativul lejer multi-obiectiv Keune Style Freestyle are la bază o formulă ultra uscată și ușoară, fapt ce permite pulverizarea produsului și uscarea sa instantanee pe firul de păr. Noii polimeri incorporați garantează o fixare mai bună a coafurii fără să încarce părul, indiferent de cantitatea de produs pulverizată. Totodată, fixativul conferă coafurii un plus de strălucire.

  • Bobul drept cu cărare într-o parte

Încă o tunsoare pentru femei care șterge câțiva ani de pe chip este bobul drept cu cărare într-o parte. Obții în doar câteva minute un aspect elegant, feminin și cu atitudine, exact ce ai nevoie atunci când îți pierzi încrederea în atuurile tale fizice. 

Astfel nici nu faci o modificare semnificativă, dar nici nu rămâi în continuare pradă unei tunsori banale care nu te diferențiază de alte femei. Pentru un look de invidiat, utilizează un produs de styling pentru volum. Crema de păr pentru volum Alfaparf Style Stories Blow Dry Cream este aliatul de care ai nevoie! Produsul pentru creșterea volumului face uscarea mai rapidă și mai ușoară, astfel că nu pierzi mult timp la etapa de coafare. În plus, crema combate încrețirea și nu îngreunează părul, lăsându-l moale și ușor.
tunsori care intineresc

  • Bretonul pe o parte ascunde ridurile de pe frunte

Cutele de pe frunte nu vin numai cu înaintarea în vârstă, ci mai pot avea și cauze precum moștenirea genetică, stresul, anxietatea și expunerea excesivă la soare. Indiferent de factorul declanșator al ridurilor, cert este că devin deranjante în timp. Pe lângă tratamentele de îngrijire a pielii pe care le aplici, mai poți apela la un truc care chiar dă rezultate uimitoare: tunsorile care întineresc. Nu trebuie să renunți la lungimea podoabei tale capilare și nici să încerci stiluri care nu te reprezintă, este suficient să îi spui stilistului că îți dorești un breton pe o parte. 

Indiferent că ai părul drept, ondulat ori creț, bretonul pe o parte îți va oferi un look chic și tineresc. Rezultatul te va ajuta să te simți mai bine în pielea ta și să te admiri atunci când te privești în oglindă.
 

Pe tine, ce tunsori care întineresc te atrag mai mult și pe care ești dispusă să o încerci?
 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!