STOP căderea părului: TOP fiole tratament anticăderea părului

STOP căderea părului: TOP fiole tratament anticăderea părului

Experiența a confirmat că, din nefericire, aproximativ o treime dintre femei se confruntă cu căderea părului (alopecie) la un moment dat în viața lor. Mai mult, căderea părului la femei are adesea un impact mai mare decât căderea părului la persoanele de sex masculin, pentru că este mai puțin acceptabil social decât pentru ei. Cauzele căderii părului sunt multifactoriale și pot include lucruri precum stresul, schimbările hormonale, medicamentele, genetica și produsele pentru păr care pot irita scalpul. 

 

Pierderea părului nu numai că îți afecteaza aspectul, dar îți poate provoca stres emoțional și îți poate afecta încrederea și calitatea vieții. Vestea bună este că există, totuși, câteva lucruri pe care le poți face pentru a ajuta la oprirea căderii părului. În afara unei diete bogate în proteine (ouă, iaurt grecesc, fasole și leguminoase), vitamine (A, B, C, D, E, zinc și fier) sau a unor medicamente OTC (minoxidil), inclusiv a unor terapii cu lumină laser la nivel scăzut, menținerea unei rutine corecte de îngrijire a părului te poate ajuta să-ți păstrezi scalpul sănătos și să previi căderea părului.

Fiole tratament anticăderea părului

În afara unui șampon și balsam din gama împotriva căderii părului, există tratamente cu fiole anticădere păr. Fiolele sunt produse concentrate, de tip ser, cu efecte pozitive încă de la primele utilizări. Tratamentele cu fiole anticădere păr activează creșterea părului, întăresc scalpul și oferă nutrienții ideali pentru scalp. 

 

Serul încetinește căderea părului și protejează scalpul în plus de influențele externe zilnice. Scalpul este fortificat prin utilizarea prelungită a serului și devine mai puțin susceptibil la căderea părului, deoarece devine mai sănătos și se creează mediul ideal pentru creșterea și regenerarea părului.

 

Analizele au arătat că serurile eficiente de creștere a părului, care oferă rezultate de durată au câteva caracteristici în comun: folosesc un compus dovedit clinic sau compuși pentru a reechilibra nivelul hormonilor din scalp și sunt capabile să ajute la extinderea ciclului de creștere a părului în mod direct. 

 

Mai mult, aceste tratamente cu fiole anticădere păr au ingrediente active cu rol în a ajuta la reducerea căderii părului, dar și la hrănirea părului fragil și deteriorat. Unele ingrediente sunt ierburi și uleiuri esențiale bogate în minerale și vitamine precum vitamina E, B, C, cupru și zinc, precum uleiul de jojoba, uleiul de cocos, uleiul de argan, uleiul de măsline, uleiul de migdale, uleiul de ricin, uleiul de cimbru, arborele de ceai.

tratament cadere par

Top tratamente anticaderea părului

Un top fiole tratament anticăderea părului nu poate reflecta real dacă un produs este mai bun decât celălalt, pentru că fiecare tratament va reacționa altfel, în funcție de ingredientele active și de nevoile părului tău. Cocktailurile de ingrediente fantastice și eficiente pe care le conțin te vor convinge dacă visul de a cădea mai puțin părul, este mai aproape de realitate.

Acest tratament fiole anticădere păr face parte din colecția Balance și îți îngrijește nevoile individuale pentru păr și scalp, cu ingrediente grijulii și răcoritoare. Serul revigorant cu cafeină ajută la reducerea pierderii părului, lăsându-l puternic și îngroșat. Rolul cafeinei ca și ingredient activ este de a stimula rădăcina părului și de a prelungi ciclul de creștere a părului. Mai mult, contribuie la blocarea efectelor DHT (dihidrotestosteronul), un hormon responsabil de deteriorarea foliculului și căderea părului.

Este un tratament fiole anticădere păr care folosește tehnologia specifică Semi di Lino Scalp, pentru sănătatea și echilibrul scalpului. Vedeta complexului de ingrediente este Microbiotic System, un complex inovativ de probiotice și prebiotice, creat în laborator pentru a menține în echilibru bariera pe protecție a pielii, readucând scalpul și părul la armonia lor naturală. Probioticele sunt bacterii prezente în mod natural pe piele, care se hrănesc cu prebiotice și ajută la menținerea microbiotei (microflora cutanată) integră și echilibrată.

Structura de macromolecule crează un scut extern care protejează de deteriorările provocate de poluare, și previne patrunderea în păr a prafului și a metalelor grele care favorizează producția de radicali liberi. Acestea sunt completate de efectul extractului din semințele de in pentru un plus de strălucire. Practic, acest tratament fiole anticădere păr este dedicat reechilibrării scalpului, și ajută la restaurarea stării naturale de bine a părului și la revitalizarea acestuia, începând de la rădăcină. 

Dintr-un top fiole tratament anticăderea părului nu pot lipsi tratamentele cu keratină din colecția Care Elixir Keratin. Keratina este elementul esențial care stă la baza unei podoabe capilare strălucitoare și sănătoase, fiind un ingredient-cheie ce se regăsește în mod natural în firul de păr și, ca suport, în numeroase produse pentru îngrijirea părului. Keratina are o afinitate deosebită pentru zonele degradate ale firului de păr, reface structura firului și netezește celulele care se suprapun pentru a forma firele de păr.

De data aceasta, tratamentul fiole anticădere păr are o formulă care consta în cel mai sofisticat mix de keratină (cheratină hidrolizată, cheratină oxidată, cheratină, apă) care datorită acțiunii de aderare tip fermoar în firul de păr imită keratina naturală a firului de păr și este astfel responsabilă pentru repararea fibrei capilare deteriorate de la exterior către interior. Reface structura internă deteriorată cu până la 80%. Se utilizează ca tratament o dată pe lună.

Tratamentul fiole anticădere păr face parte din gama Artego, una dintre cele mai renumite marci profesionale de ingrijire a părului. Formula cu complexul Tricogen stimulează creșterea părului și rezolvă problema caderii părului. A fost testată clinic și garantează după 3 aplicări / săptămână timp de 8 săptămâni sau reducerea căderii părului cu 45% după o aplicare / săptămâna timp de 16 săptămâni. Conține extracte de alge marine, ginseng, ginkgo și brusture ce stimulează circulația capilară, soia ce stimulează creșterea părului și scortișoara cu proprietăți puternic anti-bacteriene.

Datorită formulei sale intensive îmbogațită cu Keratină și având la bază Planoxil RG, acest ser tratament fiole anticădere păr oferă un efect de stimulare a scalpului, adaugă corp și volum, iar părul se simte mai gros. Planoxil RG este un agent de creștere al părului, bazat pe abilitățile sale de a induce conversia anterioară de Telogen (păr în repaos sau cădere) în Anagen (creștere activă a părului). Mărește semnificativ adâncimea și dimensiunea foliculilor de păr. Keratina este în acest caz un balsam extrem de eficient în virtutea nivelului ridicat de cistină și ofera beneficii de formare a unei pelicule de protecție. După aplicarea serului părul revine la stare de elasticitate, catifelare și strălucire.

Sper că tratamentele fiole anticădere păr de la Bold Beauty.ro te-au convins să le incluzi în rutina ta de îngrijire a părului și să poți spune cât mai curând, STOP căderii părului.

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!