Scapă de probleme rapid! Află cum să alegi cel mai bun șampon antimătreață

Scapă de probleme rapid! Află cum să alegi cel mai bun șampon antimătreață

Știm cu toții că, uneori, pare o misiune imposibilă să poți scăpa de mătreața care te bântuie în cele mai importante zile ale tale, când ți-ai dori să arăți impecabil, la o întâlnire de business, un eveniment de mare grandoare sau, pur și simplu, o întâlnire cu persoana iubită. Însă, de fiecare dată, te împiedici de un detaliu inestetic, ce nici măcar nu ține de tine, orice sampon antimatreata ai alege sau orice alte produse profesionale ai încerca. 

 

Într-adevăr, de cele mai multe ori, cel mai bun sfat pentru tine este să consulți opinia unui specialist care îți poate oferi sfaturi avizate, care să te ajute să depășești această afecțiune cu evoluție cronică. 

 

Totuși, vestea bună este că poți ține mătreața sub control, dacă alegi să ai un stil de viață sănătos și o igienă corespunzătoare, cu ajutorul produselor celor mai potrivite pentru tine!

 

Așadar, ți-am pregătit câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să înțelegi cauzele acestei probleme și să o rezolvi, depășind toate situațiile inconfortabile în care ai crezut că nu există niciun remediu pentru mătreață.

 

Ce este mătreața și care sunt cauzele sale?

 

Mătreața este una dintre cele mai frecvente probleme ale scalpului, iar în sezonul rece sau în perioadele de stres sau lipsă de somn, se manifestă într-un mod agravat,  prin mâncărimi, roșeață la nivelul scalpului, scuame sau scalp uscat.

 

Formarea acestor scuame de culoare albă are drept cauză îndepărtarea celulelor de piele moartă la nivelul scalpului, proces anatomic zilnic, ce este absolut firesc pentru fiecare dintre noi. Totuși, atunci când procesul de regenerare este prea rapid, ne lovim de problema mătreții.

 

Cum scapi de matreață?

 

Fiecare caz în parte este unic, la fel cum fiecare tratament trebuie aplicat corespunzator, fie ca vorbim despre un sampon antimatreata sau despre orice alt remediu. 

 

Pentru a avea efect, este important ca șamponul ales să corespundă propriilor nevoi, să conțină ingredientele active care să contribuie la rezolvarea problemei cu care te confrunți, fără să ignori tipul de păr căruia se adresează. 

 

Totodată, un alt detaliu important este să renunți la obiceiurile care dăunează sau agravează problema de care te lovești - evită să folosești produse de îngrijire care îți irită și usucă excesiv scalpul, oprecum cele care conțin alcool, acordă mai multă atenție alimentației și hidratează-te corespunzător, consumă cât mai multe alimente bogate în fibre și odihnește-te cât mai mult!

sampon antimatreata
 

Care este cel mai eficient sampon antimatreata?

 

Există o diversitate largă de produse dedicate îngrijirii părului, pentru îndepărtarea mătreții, însă încearcă să le alegi pe cele care conțin ingrediente ce au rolul de a elimina mâncărimile sau iritarea scalpului, precum acidul salicilic, sulfura de seleniu, piritionatul de zic sau ketoconazolul.

 

Mai jos regăsești o listă cu recomandări din partea noastră:

 

Sampon antimatreata Keune Care Derma Exfoliate

Curăță scalpul, eliminând scuamele provocate de mătreață, echilibrează funcțiile naturale ale scalpului și previne recidiva. De asemenea, curătă blând părul și scalpul, fiind indicat scalpului gras, iritat, ce prezintă mâncărimi.

 

Sampon impotriva matretii Fanola Purity

Curăță părul până la nivelul scalpului, pentru a ajuta la combaterea bacteriilor care provoacă mătreața. Este un produs îmbogățit cu Piroctone Olamine, care ajută la rezolvarea problemei inestetice a mătreții, datorită unei acțiuni dermopurificante și antimicrobiene.

 

Sampon de purificare antimatreata Alfaparf Semi di Lino Scalp Rebalancing Purifying

Purifică în profunzime scalpul și îl eliberează de mătreața uscată sau grasă, restabilind echilibrul acestuia. Nu conține parabeni sau sulfați și este potrivit oricărui tip de păr.

 

Sampon antimatreata Milk Shake Scalp Care Purifying Blend

Conține ingrediente active naturale cu proprietăți purificatoare excepționale, creat pentru a proteja scalpul și pentru a rezolva disconforturile generate de mătreața excesivă. Ingrediente vegetale selectate din alge marine, extracte organice de urzică și uleiuri esențiale de lămâie și rozmarin contribuie la protejarea scalpului și a părului, pentru un rezultat sănătos și strălucitor.

 

Șampon purificator pentru reducerea mătreții Farmavita Amethyste Dandruff Control

Șamponul purificator revigorant ajută la reducerea mătreții uscate și uleioase și la curățarea scalpului, prin restabilirea echilibrului natural. Mentolul răcorește și calmează, pentru o senzație de proaspăt și curat. Pro-Vitamina B5 oferă o umiditate suplimentară, iar vitamina E ajută la protejarea părului de radicalii liberi, efect anti-îmbătrânire.

 

Descoperă întreaga gamă de produse eficiente și alege un sampon antimatreata potrivit nevoilor tale! Nu uita că scalpul se poate menține sănătos pe termen lung, doar dacă aplici cu regularitate tratamentul ce corespunde cel mai bine nevoilor tale.


 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!