Produse de styling profesionale pentru o coafură de durată

Produse de styling profesionale pentru o coafură de durată
Femeile adoră petrecerile din luna decembrie pentru atmosfera magică plină de speranțe și de vise care se crează la sfârșitul anului, pentru darurile pe care le primesc și le oferă cu mare plăcere și, bineînțeles, pentru ocazia minunată de a purta cea mai frumoasă rochie și de a avea cea mai cool coafură. Noul an trebuie întâmpinat cu stil și atitudine, indiferent că este vorba de petreceri organizate de firma la care lucrezi sau de petreceri în familie sau cu prietenii. De aceea este momentul perfect când trebuie să strălucești, la propriu și la figurat, iar one good hair day este de ajuns pentru a-ti transforma starea unei intregi zile. Iar tot ce îți trebuie pentru o coafură reușită care să-ți reziste o zi întreagă, sunt câteva produse de îngrijire și styling, cu care să faci magie. 

Este foarte important să îți dai seama care sunt cele mai potrivite produse de styling pentru părul tău și să le folosești ori de câte ori ai nevoie. În funcție de necesitățile părului tău, cât și de evenimentele pentru care te aranjezi, poți apela la diferite produse de styling, precum un fixativ. Poate fi vorba de realizarea unor coafuri simple de zi cu zi, sau pentru evenimente mai importante, nu uita de apropierea Crăciunului și a Revelionului. Doar produsele de styling de calitate te pot scoate din cele mai dificile situații, pentru obținerea look-ului perfect și a coafurilor care rezistă.
 

Produse de styling profesionale pentru o coafură de durată


Produsele de styling îi pot oferi părului mai multă strălucire, elasticitate și vitalitate, iar pentru părul creț sunt extrem de utile pentru că acestea pun în evidență buclele. În cazul unui păr subțire și drept cel mai indicat în această privință ar fi să folosești o loțiune sau un spray mai ușor, iar părul creț sau ondulat are nevoie fie de o spumă de păr, fie de o cremă pentru bucle.

Fixativ

Unul dintre cele mai utilizate produse de styling profesionale pentru un look perfect este celebrul fixativ, fiind folosit ca accent final în crearea unei coafuri frumoase. Toate fixativele sunt împărțite în funcție de gradul de fixare. Majoritatea lacurilor profesionale conțin filtre UV speciale, extracte din plante și balsamuri care au un efect pozitiv asupra sănătății părului. Pe lângă cele obișnuite, există lacuri care colorează firele în diferite nuanțe și le acoperă cu sclipici.

Aceste spray-uri fixativ pot fi lichide sau uscate. Cele din urmă sunt concepute pentru a repara coafura deja terminată, iar cele umede pot fi folosite dacă opțiunea de coafare nu este definitivă și mai trebuie lucrat.

Mergi la un eveniment care va dura o zi întreagă și vrei să pastrezi coafura impecabilă pe întreagă durata a acestuia? Produsul Fanola Power Style Extra Strong, este un fixativ puternic care modelează fără să încarce părul și creează un aspect elastic și luminos. Protejează părul și rezistă la umiditate, oferind suport părului indiferent de vreme sau anotimp. Este conceput pentru coafuri ce necesită o fixare perfectă, timp îndelungat. Protejeaza firele de păr de daunele factorilor de mediu (UV) cât și de deteriorarea chimică. 

Keune îți dă ajutor cu 2 produse, un fixativ cu finisare și fixare foarte puternică sau a unui fixativ lejer multiobiectiv, Keune Style. Sunt produse versatile ce permit atât remodelarea coafurii cât și fixarea ei și care oferă o fixare extra-puternică fără să încarce părul, strălucire, flexibilitate și o ținută impecabilă pe parcursul întregii zile. Părul își păstrează forma timp de 24 de ore chiar și în condiții de umiditate sau căldura în exces.



Ceară de păr

Ceara este un alt produs de styling utilizat în realizarea a diferite coafuri, de la cele mai simple până la cele mai îndrăznețe. Este un produs de styling care are rolul de a menține coafura frumoasă și strălucitoare, astfel încât, aceasta este folosită atât în cazul unei tunsori pentru a-i da mai multă formă, cât și pe vârfuri pentru a-i conferi părului un aspect mai natural și lejer. Dacă îți dorești o coafură fixată, atunci aplică ceara, iar apoi usucă părul cu foehnul și cu o perie rotundă pentru a-i conferi un look natural, dar și fixat în același timp.

Îți recomand să încerci crema ceară pentru păr scurt sau mediu Keune Style Restyle Cream, care oferă fixare flexibilă și luciu natural, permite restilizarea coafurii, ideală pentru părul scurt sau mediu. Are textura ultra lejeră, non lipicioasă, nu încarcă părul și nu lasă reziduuri grase. 

Poți încerca secretele suedeze de îngrijire ale părului cu ceara de păr modelatoare cu aspect natural mat Waterclouds Sculpting fiber wax, care este o ceară mată ce oferă o stabilitate puternică părului și un finisaj natural, curat și mat. Ceara de păr odată aplicată, persistă toata ziua, este rezistentă la umiditate și este foarte ușor de îndepărtat prin spălare.

Spumă de păr

Spuma de păr este folosită de cele mai multe ori pentru a-i conferi părului mai mult volum și pentru a ajuta părul să aibă parte de acele bucle bine definite și elastice. Pentru a-i conferi părului mai mult volum este necesar să se folosească spuma pe părul ud, iar apoi să se usuce părul, ținând capul în jos.

Folosește în loc de fixativ, spuma cu cristale pentru texturizare și matifiere Keune Style Salt Mousse. Este o spumă ușoară ce adaugă volum și textură părului fără să-l încarce. Are o formulă bazată pe sare de mare ce oferă ultra eficiență produsului. Nu conține alcool, așadar nu usucă părul. Conține Provitamina B5 și ajută la descurcarea și fortifierea părului.



Pudră pentru volum

Pudra pentru volum este ideală de utilizat de către persoanele cu firul de păr subțire, tern și cu tendința de îngrășare. O pudră pentru volum profesională ajută la o mai bună fixare a coafurii și conferă mai multă textură, în cazul unui păr extrem de fin. Se aplică foarte simplu și pe lângă efectul de texturare, conferă o strălucire aparte părului.

Poți încerca pudra mată pentru volum suprem și fixare puternică Keune Style Volume Powder și vei fi uimită de aspectul părului tău. Pudra are efecte multiple pentru stilizarea și texturarea părului și oferă fixare îndelungată, volum incredibil și aspect natural.

Luciu de păr

Luciu de păr poate fi sub diferite forme, de la balsam și spray, la gel sau ser, fiecare fiind destinat pentru un anumit tip de păr.

Pentru un aspect cât mai natural și un păr cât mai mătăsos și strălucitor este important să aplici, la final, luciu de păr. Efectele sunt miraculoase. Poți încerca de la gama nr. 1 în segmentul produselor de styling de lux din America, un spray pentru fixare și strălucire Paul Mitchell Freeze & Shine. Este un spray de păr numai bun pentru a crea o coafură cu fixare scăzută, conferindu-i părului acel aspect natural, atât de căutat în ultima perioadă. Pe lângă volumul pe care îl oferă coafurii, îi adaugă părului și un plus de strălucire. De asemenea, ofera părului tău și protecție împotriva factorilor externi.

Gel de păr

Gelul de păr este un alt produs de styling foarte util în realizarea a numeroase coafuri. Una dintre cele mai populare coafuri, wet look-ul, o poți realiza în doar câteva minute cu ajutorul unui gel de păr profesional. Unele geluri de păr sunt destinate special detaliilor în coafuri, unele au un aspect lucios, pe când altele au efect mat. Gelurile de păr mate sunt destinate în mod special persoanelor care au un păr deschis la culoare și în special părul blond pentru că aceste produse nu vor schimba în niciun fel culoarea părului și vor menține coafura așa cum se cuvine.

Pentru rezultate spectaculoase de lungă durată, încearcă Wella Eimi Sculpt Force gel flubber cu fixare extra puternică. Este ideal pentru coafurile pe părul scurt, nu încarcă părul și poți obține coafuri perfect definite cu ajutorul lui. 

Pentru o atmosferă de sărbătoare netulburată și un răsfăț total există produsele de styling care sunt principalele ajutoare în realizarea unor coafuri moderne și de lungă durată. Dacă vrei ca părul tău să arate natural și sănătos, atunci ar fi bine să optezi pentru produse de styling profesionale de la BoldBeauty pentru că acestea nu vor crea un aspect încărcat sau lipicios dacă sunt folosite așa cum trebuie.

 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!