Masca pentru par deteriorat - Remedii eficiente pentru tine

Masca pentru par deteriorat - Remedii eficiente pentru tine

 

De ce să folosești masca pentru par deteriorat? 

Părul reprezintă un simbol al feminității și este accesoriul perfect pentru orice femeie, reliefând în același timp starea noastră de sănătate. Are un rol foarte important atât în aspectul nostru fizic și în starea de spirit, cât și în încrederea pe care o avem în propria persoană. Părul deteriorat este o problemă actuală, cu care se confruntă un număr mare de femei, cauzele fiind multiple.

Pe lângă factorii de mediu, mai există și alții care conduc la deteriorarea podoabei capilare. Vopsirea și decolorarea repetate, utilizarea produselor și instrumentelor de styling prea des, dieta nepotrivită și lipsa hidratării sunt doar câteva dintre aspectele de luat în considerare. 

Simptomele părului deteriorat


Părul uscat și deteriorat are vârfurile despicate, este aspru la atingere, are tendință de electrizare și devine foarte dificil de aranjat. Există tipuri de păr care sunt în mod natural uscate deoarece glandele sebacee produc mai puțin sebum.
  • Printre primele semnele care ar trebui să te îngrijoreze că ai părul uscat și deteriorat este pierderea strălucirii naturale și a elasticității firului de păr. 
  • Un alt semn este fragilitatea firului de păr, acesta este slăbit și se rupe mult mai ușor. 
  • Un simptom foarte important al părului uscat este pierderea umidității ca rezultat al pierderii conținutului de apă din interiorul firului de păr. 

Dacă părul tău prezintă unele dintre aceste simptome, atunci este momentul să mergi la coafor și să tunzi vârfurile cam 1-2 cm, după care să începi să folosești produse create special pentru păr uscat și degradat pentru a-l întări și revigora.
 

Ingrediente pentru părul deteriorat

Rutina părului deteriorat este una specială, care include produse cât mai hidratante, cu ingrediente care hrănesc în profunzime structura firului de păr pentru a-l face sănătos și plin de strălucire. Este important să îi oferi complexe de vitamine și produse cât mai naturale, care acționează direct, nu încarcă părul și îl lasă ușor de aranjat și mătăsos. 

Ingredientele folosite în compoziția produselor naturale sunt alese pentru proprietățile hidratante și nutritive. Uleiuri prețioase de argan, ricin și vitamina E, ingrediente folosite frecvent în formulele produselor pentru îngrijirea părului deteriorat, precum masca pentru par deteriorat, îmbunătățesc elasticitatea părului și stimulează scalpul pentru o creștere mai rapidă a părului.

Uleiul de ricin conține acizi grași Omega 6 și 9, care promovează creșterea părului și îl lasă frumos, strălucitor și plin de volum. Proteinele din formulele șampoanelor, balsamurilor și măștilor au rol hidratant și acționează prin crearea unui film protector în jurul firului de păr. Astfel, acesta devine strălucitor, moale și ușor de pieptănat. Extractele din plante și semințe au rol de protecție și reparare a părului tratat chimic sau deteriorat și întăresc firul de păr, datorită acțiunii nutritive.


 

Rutina de îngrijire a părului deteriorat
 

Dacă îți dorești să ai un păr strălucitor și plin de vitalitate trebuie să ai grijă de modul în care îl tratezi și de produsele de îngrijire pe care le folosești. Pentru a prinde viață, volum, strălucire, părul trebuie să fie îngrijit în permanență.

Trebuie să-l hidratezi, să ai grijă de dietă şi să folosești cât mai rar aparatele de coafat pe bază de căldură. În plus, ar trebui să ai un ritual zilnic de îngrijire cu produse potrivite care hidratează și hrănesc firul de păr. Alege produse de calitate pentru păr deteriorat, cu conținut de cheratină, ceramide, vitamine și colagen. Folosește șampoane regeneratoare, pe care să le masezi ușor în părul degradat.

Nu este suficient să folosești un șampon obișnuit, ci trebuie să folosești produse precum: balsam pentru accentuarea efectelor benefice ale șamponului utilizat, masca pentru par deteriorat hrănitoare pentru hidratare intensă, tratamente de întreținere, seruri care restabilesc textura părului pentru a-l ajuta să devină strălucitor și sănătos. Dacă te confrunți cu un păr vulnerabil este indicat să folosești doar produse din aceeași gamă deoarece conțin ingrediente similare.

De asemenea, există produse care sunt aplicate după spălare și clătire. Aceste produse au consistență diferită – lapte, ser sau loțiune. Ele protejează părul de factori externi și oferă rezistență firului. Pot fi aplicate în timpul zilei chiar și pe părul uscat. Ar trebui să îți protejezi părul mai ales dacă folosești placa de îndreptat părul pentru că temperatura ridicată distruge firul de păr.


 

Masca – produsul ideal pentru păr deteriorat 

Masca pentru par deteriorat este produsul ideal pentru părul deshidratat, degradat sau tratat chimic deoarece hrănește intens firul, asigură o hidratare eficientă și îl protejează de agresiunile zilnice.

Cel puțin o dată pe săptămână folosește o mască pentru păr deteriorat hrănitoare ce ajută la restructurarea firului de păr. Masca nu se aplică direct pe scalp, deoarece aceasta va încărca și irita scalpul. Produsul trebuie aplicat pe toată lungimea firului de păr, iar după ce a fost lăsat să acționeze potrivit instrucțiunilor se clătește cu atenție părul.

După aplicarea unei măști, părul este mai rezistent, are un aspect mai hidratat și mai luminos. În plus, măștile reparatoare combat deteriorarea și ruperea părului, mențin nivelul corect de umiditate în cuticulele de păr, îmbunătățesc rezistența acestuia și restabilesc echilibrul natural.

Alege să folosești o masca pentru par deteriorat cu keratină care este elementul esențial și care stă la baza unei podoabe capilare strălucitoare și sănătoase, fiind un ingredient-cheie ce se regăsește în mod natural în firul de păr și, ca suport, în numeroase produse pentru îngrijirea părului. În fapt, keratina este o proteină fibroasă specială ce face parte din structura părului, unghiilor și stratului extern al pielii, fiind responsabilă de calitatea părului și de structura sa. Se găseşte în compoziţia părului în mod natural în proporţie de 85% și acționează ca o protecție internă și externă pentru a-ți menține părul sănătos și strălucitor. Masca cu keratină a liniei de tratament Design Keratin Therapy hidratează părul, previne și încetinește procesul natural de deshidratare, iar părul rămâne revitalizat, strălucitor și ușor de pieptănat.

Descoperă cu masca Absolut Repair Gold de la L`Oreal Professionnel Serie Expert noul standard de aur al reparării profesionale a părului cu o formulă profesională îmbogățită cu extract din tărâțe de quinoa aurie și proteine din grâu. Efectul este de restructurare intensă a fibrei capilare, părul devenind astfel mai rezistent, moale la atingere și plin de strălucire.

Încearcă masca reconstructoare Fanola cu formula pH 4.5, care combină Botolife (o peptidă specială extrasă din plante) cu puterea Keratinei si acidului hialuronic. Acest sistem revoluționar de tratare a părului foarte degradat și fragil este singura gamă de tratament profesională și lifting al părului cu efect de umplere și creștere în volum.

Printre măștile de păr disponibile pe Boldbeauty.ro vei regăsi o mulțime de produse ce aparțin unor branduri celebre, create urmând principii tradiționale de îngrijire și cu tehnici inovatoare de fabricație, iar rezultatul oferă părului deteriorat hidratarea și regenerarea de care are nevoie. 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!