FARMAVITA - Frumusețea începe de la păr. Made in Italy with love

FARMAVITA - Frumusețea începe de la păr. Made in Italy with love

Frumuseţea femeilor a fost admirată dintotdeauna, din cele mai vechi timpuri până în prezent. Fiecare perioadă din istorie a avut arhetipurile feminine şi rigorile de frumuseţe. Cleopatra, Elena din Troia, Semiramida, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe sau Angelina Jolie sunt doar câteva dintre femeile care vor ilustra întotdeauna cultul frumuseţii. 

 

Din dragoste, pasiune și dăruire pentru frumusețe, s-a născut FARMAVITA, o companie italiană cu o istorie de peste 40 de ani pe piața cosmeticelor a cărei misiune este să evidențieze frumusețea femeilor de orice vârstă. FARMAVITA se ocupă de producția de vopsele și produse profesionale de îngrijire și coafare a părului. 

 

Istoria FARMAVITA - Cum s-a născut ideea acestui business

 

FARMAVITA este o companie italiană situată în Locate Varesino, lângă Milano. FARMAVITA activează în sectorul cosmetic de peste treizeci de ani, cu o misiune și un set de valori pe care le urmează cu sfințenie: crearea de produse profesionale pentru păr de înaltă calitate.

 

Compania FARMAVITA se ocupă de tot procesul de creație a produselor, de la cercetare - grație unui laborator modern de cercetare și dezvoltare, cu utilaje de cea mai înaltă tehnologie și eficiență - până la producția lor. Practic, este o firmă „full cycle”, capabilă să se ocupe de un produs de la concept până la livrarea către partenerii săi, FARMAVITA exportând produsele în peste 70 de țări din întreaga lume. În România, Bold Beauty este singurul comerciant cu o varietate atât de mare de produse Farmavita.

 

FARMAVITA a fost fondată în 1973 la Milano și a fost întotdeauna dedicată dezvoltării produselor cosmetice pentru păr. În 1990, s-a făcut o schimbare a conducerii și, sub această nouă conducere competentă, compania a înregistrat o creștere rapidă, devenind în câțiva ani o firmă competitivă.

 

FARMAVITA - o companie cu istorie care privește către viitor

 

FARMAVITA este o companie dinamică și în expansiune, a cărei misiune este să asigure calitatea înaltă a produselor sale pentru îngrijirea părului. Departamentul de producție este dotat cu utilaje inovatoare pentru umplere și ambalarea produselor, care permit producerea a peste 25 de milioane de tuburi de colorant în fiecare an. 

 

În laboratoarele companiei, cercetători experți și specialiști cu un know-how puternic lucrează pentru a crea cele mai bune formule. Cercetarea continuă, alegerea atentă a ingredientelor și, în același timp, utilizarea de tehnologie de ultimă oră, sunt caracteristici care susțin crearea unei game de produse de înaltă calitate la prețuri competitive, ceea ce îi ajută să fie una dintre companiile lider în industria cosmeticelor pentru păr.

 

Game ale brandului FARMAVITA - Frumusețea începe de la păr

 

Îngrijirea corectă a părului înseamnă alegerea unor produse potrivite. Brandurile din portofoliul FARMAVITA sunt special create pentru fiecare tip de păr și vin cu proprietăți speciale pentru fiecare nevoie a părului.

 

LIFE COLOR PLUS - Această gamă cuprinde vopsele de păr cu tehnologie revoluționară pentru restructurarea firului de păr.  Restructurarea intensă și protecția firului de păr favorizează o mai bună absorbție a culorii.

Cu noua tehnologie EXCELSA Hp, vopseaua de păr Life Color Plus permite asigurarea hidratării corecte pentru a reintegra principalele componente ale firului de păr: apă, proteine, lipide.

Din proteinele hidrolizate ale fructului Bertholletia Excelsa, printr-un proces delicat de hidroliză enzimatică, oligopeptidele sunt capabile să pătrundă mai bine în fibra capilară și să se prindă de proteinele părului, ajutând la restructurarea acestuia. În plus, un emolient special anti-iritare creează o barieră protectoare pentru piele și păr în timpul aplicării.

life color plus

 

SUPREMA COLOR este o altă gamă cu vopsele de păr profesionale cu oxidare permanentă. Aceste produse oferă o acoperire de 100% a părului alb și o culoare intensă, strălucitoare și vibrantă datorită utilizării ingredientelor de cea mai bună calitate și a formulei sale unice, cu o bază cremoasă bogată în agenți de condiționare și lipide care acționează în sinergie cu un complex exclusiv de uleiuri benefice pentru păr luminos, protejat și hrănit. Această vopsea conține 3 uleiuri importante: macadamia, argan și avocado.

 

B.LIFE COLOR  este o vopsea de păr fără amoniac, cu o formulă delicat parfumată. Baza cremoasă este bogată în antioxidanți și emolienți care ajută la protejarea părului în timpul tratamentului. Formula este îmbogățită cu ulei de argan, renumit pentru proprietățile hrănitoare, hidratante și de creștere a elasticității firului de păr. B.Life Color conține o formulă specială fără amoniac, ce ajută la obținerea unui aspect natural. Hrănirea firului de păr este vizibilă și oferă protecție din interior pentru un păr luminos, sănătos și natural.

 

OMNIPLEX este un tratament profesional pentru păr deteriorat, uscat și fără strălucire, cu rezultate extraordinare, vizibile imediat. Deteriorarea fibrei capilare este cauzată de tratamente chimice, de căldura uscătorului de păr și a aparatelor de coafat, cât și de înaintarea în vârstă. Pentru a contracara acest proces, FARMAVITA a creat Omniplex, un sistem inovator de refacere a structurii naturale a părului în timpul tratamentelor chimice. Omniplex nu conține sulfați, DEA și MI.

omniplex farmavita

 

AMETHYSTE PROFESSIONAL este ritualul de frumusețe pentru un păr și un scalp sănătos. Această gamă de produse este formată din șampon iluminator protector pt păr vopsit, subțire și sensibilizat, mască pentru protecția culorii și strălucire și loțiune tratament pentru prevenirea căderii părului și restructurarea intensivă a părului vopsit, uscat și deteriorat. 

 

AMETHYSTE PROFESSIONAL oferă o gamă de produse care beneficiază de o formulă specifică pentru a conferi sănătate, putere și vigoare părului. Cu o tehnologie revoluționară și un complex de oligominerale, produsele acționează pe mai multe niveluri: îmbunătățește cuticula părului astfel încât mineralele să pătrundă adânc în păr, hidratează și îmbunătățește sănătatea scalpului. Mai mult decât atât, aceste produse nu încarcă și definește structura firului de păr. 

 

De asemenea, masca colorantă Colour Recharge bogată în pigmenți direcți cu permanență ridicată, revigorează și intensifică culoarea în câteva minute. Aceste produse sunt îmbogățite cu ulei de argan pentru o hrănire intensivă ceea ce oferă părului strălucire, luminozitate și finețe. 

 

ONELY - Produse pentru îngrijirea părului cu ingrediente naturale. Masca spray fără clătire are 10 beneficii: de la nutriție intensivă, protecție împotriva încărcării electrostatice și păr electrizat, până la protecție termică și protejarea vârfurilor despicate. De asemenea, șamponul botanic cu 10 beneficii este îmbogățit cu uleiuri și extracte botanice, pentru toate tipurile de păr. Și bineînțeles, șamponul uscat tot cu 10 beneficii pentru păr, mărește durata coafurii și conferă volum părului subțire, absorbind excesul de sebum.

cosmetice onely farmavita

 

ARGAN SUBLIME este gama de produse premium pentru îngrijirea părului ce are la bază 3 uleiuri esențiale cunoscute pentru proprietățile benefice asupra scalpului și firului de păr: argan, avocado și nuci de macadamia. Uleiul uscat parfumat are un efect multifuncțional pentru păr, dar și pentru corp-față-mâini.
Prin combinarea proprietăților nutritive și anti-îmbătrânire de ulei de argan cu proprietății hidratante și uleiuri liniștitoare de avocado și ulei de Macadamia, acest produs se absoarbe foarte rapid în piele. Șamponul Argan Sublime cu ulei hrănitor de argan are un parfum exotic intens, special formulat pentru a obține un păr moale, strălucitor și plăcut la atingere. De asemenea, masca reparatorie are o formulă specială care hrănește fibrele de păr în profunzime, lăsând părul moale și strălucitor ca de mătase, datorită ingredientelor sale active.

 

BACKBAR este gama de produse special creată pentru hrănirea și îmbogățirea părului. Șamponul de protecție a culorii pentru părul vopsit are o formulă specială, cu un amestec bogat în antioxidanți de lapte de migdale și smochine. Formula sa avansată curăță și ajută la extinderea vitalității părului vopsit, lăsând părul mătăsos și strălucitor.

Șamponul hrănitor pentru păr uscat și devitalizat este îmbogățit cu ulei de argan și miere. De asemenea, în gama de produse BACKBAR se mai găsește: șampon blând de utilizare zilnică pentru toate tipurile de păr, șampon revitalizant de utilizare zilnică pentru toate tipurile de păr îmbogățit cu 9 plante, mască de protecție a culorii pentru părul vopsit, balsam ultra hidratant pentru păr foarte uscat și balsam pentru refacerea părului foarte deteriorat.

cosmetice backbar farmavita

 

 

TRICOGEN reprezintă gama de produse pentru îngrijirea scalpului cu probleme, obținută din formule originale, extracte naturale și de înaltă calitate. Eliminarea excesului de sebum, combaterea apariției mătreții și prevenirea căderii părului, acesta este triplul efect care poate fi obținut datorită tratamentului cu produsele profesionale TRICOGEN. Gama deține un complex cu efect stimulator asupra bulbului piliferos, capabil să influențeze ciclul fiziologic al părului.

 

BIOXIL cuprinde produse cu extracte vegetale, bazate pe un complex de substanțe cu efect stimulativ asupra bulbului pilos al firului de păr. Practic, se activează normalizarea schimburilor respiratorii între rădăcinile firelor de păr și circulația sângelui ceea ce ajută la combaterea căderii părului.

 

FARMANOIR cuprinde peste 20 de extracte vegetale ce contribuie la prevenirea căderii părului. Aceste substanțe sunt capabile să regenereze bulbul capilar stimulând structura capilară a firului de păr. Rozmarinul, arnica, salvia și sunătoarea sunt câteva dintre plantele care ajută la eliminarea și prevenirea excesului de sebum și a mătreții, iar extractul de mentă oferă un aspect plăcut și senzația de prospețime de lungă durată.

 

HD LIFESTYLE este gama de produse profesionale pentru întreținere și coafare pentru toate tipurile de păr. De la balsamuri de păr îmbogățite cu acid hialuronic pentru netezirea firelor rebele, la creme reparatoare care ajută la repararea firelor deteriorate și a vârfurilor despicate, până la spray-uri care susțin coafarea cu căldură pentru părul ondulat, pentru a structura și susține buclele.

cosmetice profesionale farmavita

 

AMARO este gama de produse profesionale de îngrijire a părului pentru bărbați. Această gamă cuprinde geluri pentru obținerea efectului de păr ud, pomade pentru definirea coafurii, șampoane îmbogățite cu ingrediente speciale din ierburi și uleiuri botanice, și multe alte produse care susțin îngrijirea părului bărbaților. 

 

K.LISS - Această gamă de produse pentru îngrijirea părului oferă un sistem inovator pentru îndreptare termică oferind părului un luciu și o strălucire uimitoare. Acest sistem termic eficient elimină efectul de păr nedisciplinat, revitalizează și restructurează părul prin infuzarea de Keratină Hidrolizată în profunzime în cuticula părului. Cu ajutorul căldurii, proteinele cheratinei se prind strâns de firul de păr.

 

 

Frumusețea naturală este adevărata frumusețe, dar ca să te simți bine în pielea ta, ai nevoie de câteva produse speciale și un ritual de îngrijire corect. Îngrijirea părului este un aspect esențial în rutina de frumusețe a oricărei femei. Frumusețea părului bine îngrijit se vede la exterior și implicit la interior, deoarece conferă încredere în sine și bună dispoziție.




 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!