Descurcarea părului: Ce produse pentru păr încurcat te pot ajuta

Descurcarea părului: Ce produse pentru păr încurcat te pot ajuta

Pentru multe femei, părul este o carte de vizită care vorbește despre stilul, personalitatea și starea lor de spirit. De aceea, îngrijirea părului este foarte importantă. Dar ce faci când părul tău este mai tot timpul încurcat și mai mult refuză să se aranjeze? Descurcarea părului poate fi un proces dureros și neplăcut, iar părul încurcat în afara faptului că este greu de aranjat și pare neîngrijit, poate cauza pe termen lung și probleme mai serioase.

 

Dacă știi că ai probleme cu descurcarea părului, pentru a evita ca părul tău să devină fragil, fără vitalitate și eventual cu vârfuri despicate, este bine să îți descurci permanent părul și să folosești constant produse pentru păr încurcat.

Sfaturi pentru descurcarea părului

Motivele care provoacă încurcarea părului sunt legate de vârfurile despicate care se pot încurca cu fire de păr sănătoase și pot forma noduri, căldura excesivă provocată de placa sau uscătorul de păr și uscarea firelor de păr din cauza lipsei de proteine și umiditate. 

 
  • Folosește un balsam sau o mască adecvate tipului de păr

 

După ce ți-ai spălat părul cu atenție, mai ales în zona scalpului, folosește regulat produse pentru păr încurcat precum un un balsam puternic hidratant, lasă-l să acționeze și descurcă-l apoi cu un pieptăn cu dinți largi, sau dacă ai părul creț folosirea degetelor s-ar putea dovedi mai eficientă.

 

Alege să beneficiezi de calitățile unor produse pentru păr încurcat pe bază de ulei de argan care previne încâlcirea firelor de păr și are efect de catifelare a părului. Mai mult, bogat în acizi grași nesaturați acesta are capacitatea de a trata părul uscat, cu vârfurile despicate. Aminoacizii întăresc structura de cheratină naturală a părului, iar fibra capilară devine mai netedă și maleabilă, cu rezultate ce durează până la 72 de ore.

 

Balsam Moroccanoil pentru netezire este special conceput pentru părul neascultător și cu tendințe de încrețire. Balsamul are o textură cremoasă ce este absorbită rapid de cuticula firului de păr, lăsând părul mai neted, cu un aspect sănătos și maleabil. 

par incurcat

Formula lui delicată hidratează părul, fiind îmbogățită cu ulei de argan antioxidant, unt de argan care hidratează și conferă părului moliciune și proteine vegetale care hrănesc și refac elasticitatea părului. Părul nu va arată uleios sau gras ci mai strălucitor, mai puternic și mai mătăsos. Acest produs este indicat tuturor tipurilor de păr, nu conține sulfați, fosfați sau parabeni.

Pe lângă balsam poți folosi și măștile de păr cu rezultate excelente în hrănirea, hidratarea și descurcarea firelor de păr. Controlează și decurcă-ți părul rebel și dificil de aranjat cu un balsam sau o mască din gama Alfaparf Semi di Lino, răsfățuri tratament pentru netezirea părului. În timp ce hidratează intens, îndreaptă firele și elimină efectul de electrizare cauzat de umiditate sau de alți factori externi. 

Aceste produse pentru păr încurcat au la bază o formulă modernă: Climate Proof, ingredientul activ care înfășoară părul, creând o acțiune de formare a unei pelicule - barieră împotriva umidității externe, dar care și menține cantitatea de apă din păr; Frizz Defeat Protein, ingredient activ derivat din plante, care acționează ca un strat protector, pentru a proteja și repara părul rebel, lăsându-l moale și disciplinat; Vegan Formulation, pentru că produsele din linia Semi di Lino Smooth nu conțin ingrediente de origine animală sau derivate și Bio Based Fragrance, parfumul natural cu note fructate-florale obținut prin intermediul surselor regenerabile.

 
  • Folosește un spray pentru descurcarea părului

 

Pentru a limita agresarea părului prin pieptănare, mai ales părul matur și părul vopsit, încearcă produse pentru păr încurcat sub formă de spray de tip leave-in. Wella Professionals Invigo Brilliance Miracle vine cu un spray pentru descurcarea părului cu Caviar de Lime, cunoscut pentru conținutul său de vitamine și antioxidanți și care descurcă și netezește părul oferind o culoare vibrantă. 

 

Conține Color Brilliance-Blend, o formulă cu moleculele încapsulate de cupru care mențin intensitatea culorii, histidină și vitamina E pentru controlul procesului de oxidare după colorare și protejarea culorii.

 
  • Protejează-ti părul cu ulei de păr

 

Dacă ai probleme cu încurcarea părului, ar trebui să incluzi în ritualul tău de îngrijire al părului folosirea unui ulei special, care să prevină încurcarea acestuia și să hidrateze firele în profunzime. Un ulei de păr îți va hrăni firele deja agresate prin descurcare și îți va ajuta părul să devină mai mătăsos și mai strălucitor.

descurcarea parului

Produsele care conțin ulei de argan, precum Moroccanoil Treatment Original sunt miraculoase pentru a hidrata intensiv și a descurca părul. Este un produs ideal pentru pentru hidratare, coafare și finisare. Moroccanoil ulei ajută la dobândirea elasticității părului, reduce electrizarea, descâlcește părul, repară și adaugă strălucire părului tern. Este perfect pentru părul uscat, fragil sau încrețit, care este frecvent coafat și expus la căldură.

 
  • Folosește o perie specială pentru descurcarea părului

 

Pe lângă produse pentru păr încurcat, folosește perii special create pentru părul fragil (cele mai recomandate de specialiști sunt periile din păr de mistreț), cu peri mai lați, care facilitează procesul de descurcare, fără să rupă firele de păr sau de un pieptăn cu dinți rari pentru a descurca nodurile fără a stresa părul prea tare. 

 

Indiferent de ce alegi, mișcările de pieptănare trebuie să fie blânde, nu insista unde firele încurcate opun rezistență și nu forța trecerea pentru că acela este momentul când firele se pot rup. Începe descurcarea părului de la vârfuri, nu de la rădăcină și lucrează cu părul uscat. Împarte podoaba capilară în mai multe secțiuni și rezolvă-le pe rând, astfel vei descurca părul cu blândețe și nu vei omite niciun nod.

Ca regulă generală, care poate fi aplicată indiferent de tipul de păr, este recomandat să mergi regulat la hair-stylistul tău, pentru tratamente de întreținere cu produse pentru păr încurcat și tundere a vârfurilor uscate și despicate. Astfel, părul se va încurca mai greu și va pastra un aspect sănătos pentru mai mult timp.
 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!