Cum poti obtine culoarea dorita a parului cu vopsea Wella

Cum poti obtine culoarea dorita a parului cu vopsea Wella

Părul este unul din atuurile importante ale frumuseții și de aceea e important să avem grijă de el. Aspectul lui trebuie să sănătos, îngrijit, strălucitor și cu o prospețime naturală. În cazul părului vopsit, culoarea este definitorie și ea trebuie aleasă cu grijă ca să se potrivească cu nuanța tenului nostru sau cu ochii și să ne definească personalitatea și imaginea pe care vrem să o creem despre noi. Mai mult, fie că includem în îngrijirea părului vopseaua sau nu, culoarea părului trebuie să se mențină impecabilă cât mai mult timp. 

Schimbarea culorii părului este una dintre cele mai provocatoare modalități de a-ți face un upgrade de look. Indiferent dacă adaugi accente subtile pentru a-ți lumina părul sau optezi pentru o trecere totală de la șaten la blond platinat, este un răsfăț incontestabil. 

Pentru un păr vopsit cu aspect impecabil și strălucitor, alegerea vopselei de păr trebuie să fie inspirată și în cunoștință de cauză. Unul din brandurile emblematice din industria produselor de îngrijire este cel care promovează gama diversificată de vopsea Wella.

 

Cine a creat vopseaua Wella

 

Fabricată în Europa, vopseaua Wella este un produs profesional cu o istorie ce se întinde pe mai mult de un secol și care a avut și are un impact puternic asupra industriei de frumusețe. Fondată în 1880 de Franz Stroher, într-o mică fabrică din Germania, Wella și-a început activitatea în domeniul perucilor. 

 

Momentul în care brandul reușește să revoluționeze industria coafurii este legat de dezvoltarea primului tip de vopsea permanentă pentru păr. Inovațiile au conținuat de-a lungul timpului, Wella conținuând să fie un brand avangardist, unul din cele mai mari succese fiind lansarea primului șampon cu pH echilibrat și primului produs de decolorare fără amoniac.

 

Dezvoltarea tehnologiei de decolorare fără amoniac a inovat modul în care se poate deschide culoarea părului fără a-l degrada excesiv. Mai mult, gama de produse Wella, cu formule mereu îmbogățite, hrănesc și protejează părul împotriva daunelor provocate de factorii de mediu și de coafarea excesivă.

 

În 2015, deși compania este achiziționată de grupul Coty Inc., brandul Wella reușește să își păstreze autonomia și identitatea. Mai mult, conținuând să inoveze și să dezvolte produse de calitate, își consolidează poziția de lider global în industria de îngrijire a părului.

vopsea wella


Cum obții culoarea dorită cu vopsea Wella

Feedback-ul din partea celor care au folosit vopsea Wella este pozitiv și specialiștii o recomandă ca fiind potrivită atât pentru vopsit profesional, cât și pentru vopsirea acasă. Alegerea vopselei preferate din gama de produse de vopsea Wella este benefică pentru păr, aceasta având o culoare strălucitoare bogată și o paletă generală bogată.

 

Produsele conțin un tip îmbunătățit de formulă care va face părul bogat, vibrant și frumos. Culoarea cu o astfel vopsea se dovedește a fi destul de persistentă și intensă, compoziția produsului este de foarte bună calitate și are un efect ușor asupra părului uman. 

 

Deși poate părea ușor să aplici o vopsea Wella și să aștepți să-și facă magia, colorarea propriului păr necesită abilități și mai multă atenție, mai ales dacă dorești să o faci la domiciliu. Ar trebui la început să-ți evaluezi starea părului tău, să decizi ce nuanță este cea mai potrivită pentru tine și să găsești formula potrivită - și asta chiar înainte de a începe procesul de colorare. 

 

Ce ar trebui să faci înainte de a aplica o vopsea Wella?

 
  • Nu îți spăla părul în prealabil - Uleiurile naturale de pe scalp servesc de fapt ca o barieră protectoare pentru a proteja împotriva unei eventuale iritații cauzate de substanțele chimice din vopseaua de păr, așa că e de dorit să nu te speli pe păr câteva zile și apoi să te vopsești.

  • Nu folosi produse de styling - Dacă părul este însă foarte murdar, ai folosit produse de styling, asigură-te că îți speli părul cu cel puțin 24 de ore înainte de a-l vopsi - acest lucru va ajuta vopseaua să pătrundă în firul de păr și să acționeze astfel încât nuanța dorită să nu fie afectată.

  • Descurcă-ți părul - Acest lucru va împiedica ghemele de păr sau firele încurcate să nu lase vopseaua să pătrundă. Folosește un pieptene cu dinți largi și piaptănă părul ușor de la scalp la rădăcini.

  • Alege o nunață de vopsea apropiată de cea naturală – Este bine să alegi nu mai mult de una sau două nuanțe mai deschise sau mai închise decât culoarea ta naturală. Orice formă de evidențiere, balayage sau ombré este prea dificilă pentru procedurile de colorare la domiciliu, ar trebui lăsate în seama profesioniștilor.

  • Ai răbdare cu schimbările drastice de culoare – Dacă îți dorești o schimbare radicală, cel mai bine este să mergi la un profesionist, care știe ce tonuri de vopsea să folosească și care este modul cel mai blând pentru părul tău.

  • Alege nuanța potrivită - Când vine vorba de alegerea unei culori măgulitoare pentru tine trebuie să ții cont de tonul pielii. Dacă ai pielea mai deschisă, alege o nuanță de vopsea Wella cu tonuri mai calde de blond, iar dacă ai pielea măslinie sau mai închisă, tonurile roșiatice sau șaten închis te vor completa.

  • Fă un test - Înainte de a aplica vopseaua pe tot părul, e important să faci un test pe o șuviță pentru a te asigura că părul tău reacționează bine la formulă. Astfel vei vedea și rezultatul culorii părului și cât timp trebuie procesată vopseaua.

  • Citește și urmează instrucțiunile cu atenție – La fel ca și celelalte vopsele, kiturile de vopsea Wella a părului la domiciliu sunt special create pentru a funcționa într-un mod specific, deci este important să utilizezi instrucțiunile care vin împreună cu kitul pentru orice recomandări de aplicare, inclusiv balsamurile de sincronizare și post-culoare.

  • Utilizează instrumente de aplicare potrivite – Dacă vrei să obții culori strălucitoare și uniforme, este important modul cum aplici vopseaua. Nu folosi degetele ci o pensulă de aplicare și utilizează mănușilor de latex de unică folosință.

  • Împarte-ți părul în secțiuni - Când vine vorba de colorarea efectivă a părului, este o idee bună să aplici vopseaua în secțiuni, mai degrabă decât să încerci să îți vopsești întregul cap dintr-o dată. Cel mai bine aplică mai întâi vopseaua pe rădăcini și apoi spre vârfuri. 

vopsea wella


După ce ai respectat instrucțiunile de vopsire, este important să acorzi atenție îngrijirii post-culoare. Pentru menținerea culorii și prevenirea decolorării premature este bine să folosești un duo șampon – balsam pentru părul vopsit, dar și să îți răsfeți săptămânal părul cu o mască hidratantă din gama produselor care completează îngrijirea cu vopsea Wella.

Cea mai bună vopsea Wella

Wella Professionals promovează o vopsea Wella de păr modernă, fără amoniac și profesională pe care o poți utiliza cu încredere. Aceasta conține ingrediente active moleculare de culoare, proteine hidrolizate de keratină și ceară naturală, care vor oferi buclelor tale o strălucire frumoasă profundă și strălucitoare, care va dura suficient de mult. 

 

Mai mult, are o acoperire mare, așa să acoperă eficient inclusiv părul alb sau grizonat, dar oferă și siguranță având în vedere că a fost prima vopsea de păr profesională care a fost aprobată de către Centrul European pentru Alergii Research Foundation.

 

Vopseaua fără amoniac semi-permanentă Wella Professionals Color Touch oferă părului o strălucire intensă cu rezultate de culoare multi-dimensionale, părul având reflexii diferite în funcție de lumină. 

 

Orice tip de vopsea Wella mai are multe beneficii în afară de extra strălucire: colorare uniformă pe lungimi și vârfuri; acoperă până la 70% din firele albe de păr; culoarea părului se menține până la 20-24 de spălări; ofera posibilitatea amestecării tuturor nuanțelor din gama Color Touch pentru a obține o culoare unică.

 

Vopseaua de păr permanentă Koleston Perfect Me este o vopsea revoluționară, care îți oferă culoarea perfectă. Noua vopsea Wella reprezintă culoarea care schimbă totul, oferind rezultate pure, echilibrate ale culorii și îngrijirea supremă a părului. Cu ingrediente de cea mai buna calitate - și acum încorporând tehnologia ME+ - paleta cuprinzătoare de culori Koleston Perfect Me reduce deteriorarea părului și riscul de a dezvolta o nouă alergie în momentul vopsirii părului. Este considerată de mulți utilizatori drept cea mai bună vopsea de păr, deoarece acoperă în proporție de 100% firele de păr albe sau gri, iar culoarea rezistă pe păr până la 8 săptămâni. Este disponibilă în 160 de nuanțe.

 

Vopseaua de păr permanentă Wella Professionals Illumina Color Opal Essence Lily oferă o gamă de 5 nuanțe Opalescente care conferă părului un luciu metalic cu reflexe de lumină calde și reci. Aceste noi formule de nuanțe au fost posibile prin exploatarea procesul Revelation.


Sezonul aceasta, reîmprospătează-ți look-ul cu noua vopsea Wella fără amoniac, semipermanentă Shinefinity Zero Lift Glaze. Realizat cu o tehnologie cu pH echilibrat și menținând un nivel de aciditate blând pe toată perioada procesului de vopsire, acest produs inovator netezește cuticulele, pentru a asigura un păr sănătos, strălucitor timp îndelungat.
 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!