Cum alegi cea mai buna masca pentru par uscat si care sunt beneficiile

Cum alegi cea mai buna masca pentru par uscat si care sunt beneficiile

O mască de păr este un tip de tratament care are rolul de a hidrata și îmbunătăți sănătatea generală a părului. Asemănătoare cu balsamul de păr, o mască de păr este un tratament mai concentrat, cu ingrediente mai puternice, cu rol de hidratare și hrănire. 

Măștile de păr conțin, uleiuri și unturi naturale, cum ar fi Shea, Coconut sau Argan, și extracte de plante pentru a spori umiditatea părului, pentru a adăuga nutrienți foliculilor de păr și pentru a repara orice deteriorare la nivelul cuticulei. 

O mască de păr uscat poate ajuta la repararea daunelor cauzate de coafarea termică, mediul local și tratamentul culorilor. Aplicarea măștilor de păr ca parte a rutinei de îngrijire a părului poate, de asemenea, să îmbunătățească sănătatea scalpului și să întărească rădăcina firului de părul.

Atunci când părul tău este uscat și scalpul tău nu produce suficient ulei pentru a-ți hidrata părul, sau pur și simplu, acesta nu reține umezeala, o mască pentru păr uscat este arma ta secretă care poate lucra pentru a repara daunele și pentru a-ți lăsa pletele cu un look sănătos și strălucitor.

Beneficiile cheie ale unui tratament cu mască de păr

Rutina de îngrijire a părului uscat trebuie să fie una specială, care să includă produse cât mai hidratante, cu ingrediente care să hrănească în profunzime structura firului de păr. Este important să îi oferi părului o mască pentru păr uscat care să conțină complexe de vitamine și produse cât mai naturale, care să acționeze direct, să nu încarce părul și să îl lase ușor de aranjat și mătăsos:

  • Masca pentru păr uscat repară părul uscat și deteriorat - Pe măsură ce măștile de păr pătrund adânc în cuticulă, ajung la fibrele părului pentru a repara orice rupere și pentru ale întări. Din acest motiv, masca trebuie lăsată să acționeze pe păr mai mult timp, pentru a asigura un tratament mai intens.
  • Este intens hidratantă - Extrem de bogate în uleiuri hidratante naturale, măștile de păr ajung adânc în fibrele părului pentru a restabili nivelul de umiditate și pentru a menține părul mai plin. Acest lucru ajută la a face parul mai puțin predispus la daune și alungă efectul frizz cauzat de uscăciune. Cel mai bine este să folosești o mască pentru păr uscat o dată pe săptămână, iar dacă părul tău are nevoie de unele reparații grave poți aplica masca și de două ori pe săptămână.

  • Menține culoarea – Vopsirea părului este unul dintre cele mai dăunătoare tratamente pentru părul nostru, substanțele chimice colorante deteriorând părul. Măștile de păr nu numai că ajută la repararea daunelor, dar pot fi, de asemenea, formulate special pentru a menține culoarea strălucitoare și fără alte nuanțe de alamă.

  • Adaugă strălucire - Părul sănătos înseamnă păr mai strălucitor. O mască pentru păr uscat îți restabilește părul la cea mai sănătoasă stare, lăsându-l să pară mai strălucitor, mai plin și mai viguros.
    masca pentru par uscat

Cele mai bune ingrediente pentru măștile de păr

Dacă vrei să incluzi în rutina de îngrijire a părului tău o mască pentru păr uscat, trebuie să fii atent la toate ingredientele, mai ales dacă firul tău de păr a suferit multiple transformări din cauza vopsitului repetat, a exceselor termice sau a altor tratamente . Pentru părul uscat ingredientele folosite în compoziția produselor de îngrijire sunt alese pentru proprietățile hidratante și nutritive. 

Ingrediente precum uleiuri prețioase de argan, ricin și vitamina E, sunt folosite frecvent în formulele produselor pentru îngrijirea părului uscat și mai ales a măștilor pentru păr uscat. 

  • Uleiul de avocado conține o cantitate mare de nutrienți: proteine, vitamina A, D, E (previne ruperea întărind cuticula părului), B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esențial în creșterea, hidratarea și hrănirea firului de păr. 

  • Măștile de păr care conțin ulei de argan pot ajuta la protejarea culorii părului și la hidratarea acestuia.

  • Bogat în acizi grași și vitamina E, uleiul de cocos îndreaptă, catifelează și hrănește părul uscat. Uleiul de ricin conține acizi grași Omega 6 și 9, care favorizează creșterea părului și îl lasă frumos, strălucitor și plin de volum. 

  • Proteinele din formulele șampoanelor, balsamurilor și măștilor naturale au rol hidratant și acționează prin crearea unui film protector în jurul firului de păr. 

  • Extractele din plante și semințe au rol de protecție și reparare a părului tratat chimic sau deteriorat și întăresc firul de păr, datorită acțiunii nutritive.

Cele mai bune măști pentru părul uscat

BoldBeauty.ro îți propune măști pentru păr uscat care au la bază ingrediente active naturale ce aparțin unor brand-uri celebre pentru eficacitatea lor. Ingredientele precum jojoba, gingsengul, uleiul de argan sau extractele din minerale vor oferi părului tău strălucirea și vitalitatea mult dorită conferindu-ți astfel un aspect de admirat. 

Dacă îți dorești un păr luminos și sănătos alege-ți o mască pentru păr uscat și bucură-te de efectele ei benefice!

  • Masca regenerantă Fanola Oro TherapyEste o mască pentru păr uscat profesională cu ulei de argan și ulei de cyperus dulce, care are beneficii de hidratare și revitalizare. Uleiul de argan are rolul de a proteja părul, îi oferă hidratarea necesară și îl face mai puternic. Uleiul de sweet cyperus conține acizi grași ce nu lasă părul să îmbătrănească atât de repede. Conține vitamina E ce este un antioxidant natural și puternic ce protejează firul de păr împotriva radicalilor liberi. Se aplică pe părul umed, pe lungimi și vârfuri, se lasă să acționeze 3 - 5 minute și se clătește. Este mască pentru păr uscat perfectă pentru a-ți completa ritualul de frumusete. Părul rămâne plin de volum, strălucitor, ușor de pieptănat și neted la atingere.
  • Masca Keune So Pure Moisturizing - Tratamentul hidratant se adreseaza părului poros, degradat, deshidratat, stresat termic și chimic. Este o mască pentru păr uscat îmbogățită cu o serie de uleiuri organice și necesită clătire după ce timpul de acționare a expirat. Protejează intensitatea culorii și nu conține parabeni. Efectul hidratant al uleiului de Palmarosa ajută părul să-și restabilească balanța hidrică, îl repară și îl face ușor de descurcat. Uleiul de Ylang Ylang potențează efectul uleiului de Argan și astfel fortifică și hidratează fibra capilară. Conține micro proteine extrase din uleiul de semințe de Moringa.

  • Masca Alfaparf Milano Semi Di Lino - Este o mască pentru păr uscat creată special pentru păr uscat și foarte uscat, ajută la hidratarea părului și este îmbogățită cu nutrienți care ajung în fiul de păr și-l hrănesc în profunzime. Mai mult, această mască pentru păr uscat are efect anti-uscare, de hidratare de la rădăcină până la vârfuri. Îmbunătățește aspectul părului, făcându-l moale, ușor pe pieptănat și strălucitor. Produsele din gama MOISTURE restaurează nivelul de hidratare al părului, acționand în interior prin aport de lipide și substanțe hrănitoare pentru un aspect natural. În plus, gama de hidratare protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului. Protejat de factorii nocivi externi, părul devine mai revitalizat și fortifiat cu un aspect ca de mătase.

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!