Coafura și iubirea: cum să îți aranjezi părul la prima întâlnire

Coafura și iubirea: cum să îți aranjezi părul la prima întâlnire
Pentru cei care cred în dragoste și se află la prima întâlnire, Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele ar putea fi o șansă de a-și găsi sufletul pereche, iar pentru cei care sunt formează deja un cuplu, poate fi o ocazie de a-și celebra dragostea. 

Când te gândești la prima întâlnire, va fi mai dificil să decizi în ceea ce privește make-up-ul, cât și în alegerea vestimentației, iar părul va fi cea mai mare problemă, pentru că femeile nu sunt niciodată mulțumite de cum le stă părul. Odată ce vei fi mulțumită cu felul în care arăți, vei avea mai multă încredere în tine. Este foarte important să îți dai seama care sunt cele mai potrivite produse de styling pentru părul tău și să le folosești ori de câte ori ai nevoie. În funcție de necesitățile părului tău, poți apela la diferite produse de styling: fixativ, ceară de păr, spumă de păr, pudra pentru volum, gel de păr, ș.a. Produsele de styling de calitate te pot scoate din cele mai dificile situații. Folosește-le pentru obținerea look-ului perfect și a coafurilor care rezistă, mai ales pe parcursul unei zile în care vrei să arăți ireproșabil de dimineață până seara, târziu.

Coafuri pentru întâlniri romantice


Indiferent dacă este vorba de o primă întâlnire, a doua sau a nenumărata, important este să ții minte că principiul ”less is more” se aplică negreșit în aceste cazuri.

În ultima vreme, stilul neglijent studiat se numără printre tendințele principale în materie de coafuri. Așadar, mizează pe naturalețe și optează pentru un look modern care să-ți pună în valoare trăsăturile feței. În același timp, avantajul unei coafuri simple este că permite realizarea unui machiaj mai intens și utilizarea accesoriilor care acordă un plus de personalitate imaginii tale. 

Păr scurt

Părul scurt este tineresc și înviorează orice aspect. Stiliștii iubesc efectul pe care îl creează părul scurt și de aceea și recomandă an de an această tunsoare, fie că este pixie cut, bob drept sau ondulat. Este ușor de aranjat, atâta timp cât nu ai un fir de păr rebel, greu de stăpânit. 

Produsele de styling îi pot oferi părului mai multă strălucire, elasticitate și vitalitate, iar pentru părul creț sunt extrem de utile pentru că acestea pun în evidență buclele. În cazul unui păr cu fir subțire și drept, cel mai indicat în această privință ar fi să folosești o loțiune sau un spray ușor, iar părul creț sau ondulat are nevoie fie de o spumă de păr, fie de o cremă pentru bucle. Pentru rezultate spectaculoase de lungă durată, încearcă Wella Eimi Sculpt Force, gel cu fixare extra puternică. Este ideal pentru coafurile pe părul scurt, nu încarcă părul și poți obține coafuri perfect definite cu ajutorul lui.



Păr de lungime medie

Dacă ai părul de lungime medie poți alege cocuri lejere, eventual cu breton aranjat pe o parte, sau pur și simplu bucle lejere care rămân în tendințe. După ce ai realizat buclele, poți lasa părul liber în totalitate, sau poți alege să îl prinzi pe laterale cu ajutorul unor agrafe mai deosebite. Pentru un styling jucăuș se poartă agrafe sau clipsuri într-o singură culoare, dar se poartă și agrafele cu pietre semiprețioase sau perle, care prind firele rebele ale unei coafuri intenționat ciufulite.
Pentru fixarea coafurii și un look perfect poți folosi produse de styling profesionale precum fixativ sau gel de păr. Fanola Power Style Extra Strong este un fixativ puternic care modelează fără să încarce părul și creează un aspect elastic și luminos. 

Un alt accesoriu devenit foarte popular sunt bentițele. Așa că dacă ești în căutarea unei coafuri simple, dar în același timp sofisticate, ideală pentru orice tip de păr, nu e nevoie decât să-ți stilizezi părul într-un mod cât se poate de simplu cu ajutorul produselor profesionale pentru păr și să porți o bentiță asortată cu ținuta. Pudra pentru volum este ideală pentru persoanele cu firul de păr subțire, tern și cu tendința de îngrășare. O pudra pentru volum profesională ajută la o mai bună fixare a coafurii și conferă mai multă textură, în cazul unui păr extrem de fin. Se aplică foarte simplu și pe lângă efectul de texturare, conferă o strălucire aparte părului. Poți încerca pudra pentru volum suprem și fixare puternică mată Keune Style Volume Powder și vei fi uimită de aspectul părului tău. Pudra are efecte multiple pentru stilizarea și texturarea părului și oferă fixare de lungă durată, volum incredibil și un aspect natural. Este ideală pentru părul normal sau gras.

Păr lung

Dacă ai părul mai lung, poți alege împletituri șic, fie spic, fie pe o parte. O coafură simplă și elegantă este coada tip funie, simplu de realizat, dar foarte de efect. Spre deosebire de anii trecuți, părul prins în coadă de cal, gen Ariana Grande, pornește chiar din vârful capului și este bine strâns într-un „nod” vizibil. Împletiturile se pot realiza rapid și fac față oricărei situații. Pentru un aspect cât mai natural și un păr mătăsos și strălucitor este important să aplici, la final, luciu de păr precum Paul Mitchell Freeze & Shine.
Pentru părul fin și ondulat, pudra pentru volumdin linia Alfaparf Style Stories oferă volumul dorit, oferind chiar cu 119% mai mult volum. Această pudră redă un aspect vintage și plin de artă și creează structura potrivită pentru bucle lejere și șuvițe maleabile. 

Pentru o întâlnire romantică reușită și un aspect impecabil există produsele de styling de mare ajutor în realizarea unor coafuri moderne și de lungă durată. Produsele de styling de la BoldBeauty îți vor oferi un aspect impecabil, iar în completare, atitudinea ta plăcută și încrederea în sine vor fi rețeta de succes pentru întâlnirile reușite, aflate în plină desfășurare în luna februarie.

 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!