Ce culoare a părului se poartă în 2021?

Ce culoare a părului se poartă în 2021?
Ce culoare de păr vei alege în 2021? Fără îndoială va fi un an interesant pentru păr, cu tot felul de culori din ambele capete ale spectrului, de la natural la nenatural. Oamenii își doresc să adauge puțină emoție în viața lor, așa că sunt mai jucăuși cu părul lor. Unele persoane aleg să facă schimbări drastice în acest an, optând pentru o culoare par 2021 la modă nenaturală, mai deschisă și strălucitoare, în timp ce altele caută să facă schimbări subtile de culoare, ce vor arăta perfect naturale atunci când părul începe să crească.

La mare căutare în materie de culoare par 2021 sunt nuanțele castanii și ciocolatii bogate, nuanțele de blond perlat sau cald ca mierea și cele de roșcat picant, dar subtil. Alegerea culorii părului depinde de preferințele fiecărei persoane în parte. În timp ce unii optează pentru culori cât mai nenaturale, puternice și strălucitoare, precum roz, lavandă sau piersică, alții aleg nuanțe cât mai naturale.



Indiferent de cât de îndrăzneață sau subtilă va fi alegerea pe care o vei face, va exista o culoare în trend pe care trebuie să o încerci. Așadar, iată ce culori de păr se poartă în 2021:

1. Gri-argintiu

Părul gri-argintiu a devenit mai popular de când celebrități precum Ariana Grande si Kim Kardashian West au popularizat acest look la sfârșitul anilor 2010. Chiar dacă pare ironic, părul grizonat îți oferă un aspect fresh, te face să arăți mai tânără și arată bine pe persoane de orice vârstă. Părul își poate pierde pigmentul și poate deveni alb, gri sau chiar argintiu la orice vârstă, așadar o vopsea de păr în nuanțe gri-argintii este perfectă pentru a-ți oferi părului un aspect uniform.

Dacă optezi pentru aceasta culoare par 2021, trebuie să iei în considerare cum va arăta acest gri-argintiu cu tonul pielii tale, căci există riscul ca griul să deschidă nuanță pielii dacă nu este echilibrat. De asemenea, pentru a păstra această nuanță mai mult timp și pentru a avea șuvițe strălucitoare și sănătoase este necesar să folosești un șampon special pentru persoanele cu păr alb sau platinat. Acesta este de obicei albastru și rolul lui este de a preveni îngălbenirea părului, păstrând tonurile de gri-argintiu strălucitoare.

2. Roșu cupru

Dacă iubești nuanțele de roșcat, ai noroc, pentru că părul roșcat, în special nuanța cupru, este la modă în 2021. Roșul este cea mai bună culoare deoarece îți pune în valoare frumusețea naturală.
Așadar, părul roșcat este și în 2021 într-un moment de glorie, în special nuanța de cupru. Tot mai multe persoane o aleg după ce Zendaya și-a vopsit părul într-o culoare de cupru bogat pentru premiile Emmy 2019.

Dacă nu îți este foarte clar cum arată această nuanță, gândește-te că roșul cupru nu este decât o nuanță de roșu-portocaliu cu subtonuri de blond căpșună. Culoarea principală fiind cea de blond-căpșună, iar cea secundară un roșcat clasic. Dacă te hotărăști să alegi o vopsea de păr de culoare roșu-cupru trebuie să știi că se potrivește persoanelor cu ten deschis, cu subtonuri de roz și cu ochii albaștri sau verzi sau cu ten mediu și ochii căprui deschis sau căprui cu nuanțe de verde.



3. Blond perlat

O culoare de păr care este deja în trend în 2021 este blondul perlat. Aceasta nuanță este perfectă pentru oricine își dorește un look blond deschis, fără a alege o nuanță de blond platinat. Asemeni părului blond platinat, blondul perlat este o nuanță ultraluminoasă, dar cu efecte de galben pal în loc de gri sau argintiu.

Deși poți alege să folosești o vopsea de păr blond perlat pentru tot părul pentru a obține un look uimitor, strălucitor și unic, poți opta, de asemenea, și pentru un balayage. Blondul perlat se potrivește cu rădăcinile mai închise, oferindu-i părului un aspect superb de rădăcină umbrită. În plus, va arăta perfect atunci când părul va începe să crească.

4. Șaten mov ciocolatiu

În 2021 nuanță de șaten mov ciocolatiu va arăta dulce și subtil pe părul tău. Alegând o astfel de nuanță pentru părul tău vei fi foarte încântată de efectul creat, plin de rafinament. De asemenea, nuanțele mai închise de maroniu sau vișiniu sunt în trend in 2021, culorile fiind cât de poate de naturale.

Ceea ce este grozav la această nuanță de păr este că arată minunat pe toate tonurile de piele. Așadar, nu rata să alegi o vopsea păr 2021 în această nuanță.



5. Negru natural sau albastrui

Pentru un păr simplu, dar chic în 2021, optează pentru o vopsea de păr negru natural sau cu reflexe albăstrui. Părul de culoare neagră nu se demodează niciodată, așadar nu e de mirare că este o culoare de păr la modă și în acest an. Negru este elegant, chic și ușor de aranjat. În timp ce unele persoane caută culori cât mai strălucitoare și îndrăznețe, altele preferă culori ce necesită mai puțină întreținere astfel încât să nu trebuiască să meargă prea des la salon.

Culori precum negru natural, negru cu reflexe albăstrui, precum și castaniu și prună sunt populare în 2021, deoarece pot fi ușor retușate acasă, dacă este nevoie.

6. Șuvițe colorate

Șuvițele sunt de mult la modă și se pare că rămân în trend și în anul 2021. Sunt o alegere ideala atunci când îți dorești un look care să nu treacă neobservat. Anul acesta se poartă șuvițele colorate de tot felul, de la șuvițe roșcate sau violet, la șuvițe albastru sau verzi. Totul depinde de preferințele fiecăruia căci ele se potrivesc atât pe părul brunet, cât și pe cel blond, șaten sau roșcat.

Trendurile în materie de culoare par 2021 sunt extrem de versatile, așadar nu îți rămâne decât să alegi nuanța cea mai potrivită pentru părul tău și să te bucuri de schimbare.



 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!