7 culori de păr pentru toamnă. Ce nuanțe se poartă în 2022?

7 culori de păr pentru toamnă. Ce nuanțe se poartă în 2022?

Te pregătești pentru o schimbare de look, dar vrei să citești mai întâi despre culorile de păr pentru toamna 2022 aflate în tendințe? După cosițele în nuanțe sărutate de soare și tonurile pastelate, urmează o tranziție spre nuanțe calde, arămii, dar și alte surprize pregătite de specialiștii în domeniu. Așadar, ia-ți la revedere de la look-ul de vară și adoptă și tu una dintre propunerile potrivite pentru trecerea la sezonul rece. 

Fie că știi deja ce îți dorești sau ai nevoie de puțină inspirație, descoperă în continuare ce nuanțe de păr se poartă în toamna 2022. Află ce trend îți complimentează trăsăturile faciale, dar și care se adaptează mai ușor la stilul tău vestimentar.
 

Culori de păr pentru toamna 2022: Inspirația de care ai nevoie
 

1. Blondul auriu închis

Dacă vrei să întâmpini noul anotimp cu o schimbare de look, dar în același timp să nu te abați prea mult de la nuanța de blond pe care o îndrăgești, optează pentru blond auriu închis. Spre deosebire de blondul auriu deschis, această nuanță flirtează cu tonurile de blond căpșună și blond cupru, oferind un spectacol cromatic pe care îl vei adora instant. 

Blondul auriu închis avantajează femeile cu pielea deschisă și medie, cu ochii căprui ori verzi. În ceea ce privește garderoba ta, nu trebuie să îți faci probleme fiindcă nu va trebui să faci modificări mari în rafturi. Aceasta se numără printre cele mai ușor de asortat culori de păr ale toamnei 2022.

2. Caramel

Nuanța caramel vine în întâmpinarea femeilor care nu își doresc să se îndepărteze prea mult de cosițele aurii, ce amintesc de căldura zilelor de vară. În loc de blond ice, încearcă această variantă cromatică blândă. Le avantajează pe toate femeile, indiferent de culoarea pielii ori a ochilor, și este extrem de versatilă. Te poți juca cu șuvințe blonde pentru un plus de strălucire ori poți opta pentru noul trend al momentului în materie de vopsit – balayage. Tehnica implică folosirea a două ori trei nuanțe pentru o trecere graduală pe lungimea firelor de păr. Una dintre culorile de păr pentru toamnă poate fi chiar caramel. 

3. Blond mediu perlat castaniu

Dacă îți dorești să obții un look natural, dar fermecător, atunci nuanța de blond mediu perlat castaniu este cea mai bună soluție pentru tine. Îți aduce doar beneficii: adaugă o doză de sex-appeal, oferă strălucire de invidiat și este ușor de întreținut, așa că nu îți rămâne decât să te bucuri de efectele minunate pe care le are

Vopseaua de păr semi-permanentă Color Touch Blond Mediu Perlat Castaniu de la Wella Professionals este aliatul tău în această toamnă. Produsul oferă părului o strălucire intensă cu rezultate de culoare multi-dimensionale, firele având reflexii diferite în funcție de lumină. În plus, acoperă până la 70% din firele albe de păr, iar nuanța se menține până la 20-24 de spălări. Trebuie menționat și faptul că oferă posibilitatea amestecării tuturor nuanțelor din gama Color Touch pentru a obține o culoare unică. 
culori de par toamna

4. Roșu cupru

Încă o nuanță de păr care va face furori în această toamnă este roșu cupru. Nu este o apariție nouă în topul culorilor de păr de toamnă, dar seduce de fiecare dată și promite să nu se demodeze prea curând. Prin urmare, dacă te-a atras până acum să optezi pentru această culoare de păr, dar ai avut rețineri, acum este un semn că trebuie să te bucuri de ea mai mult ca oricând. Îți va oferi acea notă sexy fără efort pe care o au roșcatele naturale. 

Dacă ai deja istoric de păr roșcat, cu siguranță ai observat ce haine ți se potrivesc. Însă dacă ești la prima experiență cromatică de acest fel, ia în considerare că va trebui să faci mici modificări în ținutele tale. Tonurile naturale precum bej, maro, aramiu, verde olive, verde închis și auriu vor completa cu succes noua ta nuanță de păr. 

5. Scorțișoară

Indiferent că te numeri sau nu printre iubitorii acestui condiment aromat, cu siguranță vei adora efectul beauty pe care îl are această culoare în părul tău. Este combinația perfectă dintre maro și roșcat închis pentru care tot mai multe femei optează în această toamnă. Avantajează în mod special femeile care au ochii căprui ori verzi, însă nici celelalte reprezentante ale sexului frumos nu ar trebui să se simtă excluse. Nuanța de păr scorțișoară evidențiază frumusețea fiecărei femei, de aceea este atât de îndrăgită în întreaga lume. 

În ceea ce privește capitolul vestimentar, culoarea de păr scorțișoară nu pune deloc probleme, așa că nu vei fi nevoită să faci modificări în garderoba ta. Cu toate acestea o poți evidenția prin purtarea unor haine portocalii, verzi ori crem. 

6. Brunet ciocolată

Topul culorilor de păr pentru toamna 2022 nu le dezavantajează pe brunete, ci le oferă câteva variante cromatice superbe. Brunetul ciocolată este doar una dintre opțiunile delicioase ale acestui sezon. Oferă o strălucire unică, o textură bogată și un efect cromatic greu de egalat în materie de vopsea de păr. Pune în valoare atât părul scurt, cât și pe cel mediu ori lung, adâugând o notă chic tuturor tunsorilor. 

Nici la capitolul vestimentar nu trebuie să îți faci griji fiindcă se asortează ușor cu orice nuanțe. Totuși, ia în calcul că se combină bine cu tonurile de toamnă: pământii, portocalii și roșii. Niciodată nu a fost mai simplu să te faci remarcată în mulțime.
culori de par toamna 2022
 

7. Brunet intens

Adeptele părului ca pana corbului pot fi cu adevărat fericite în această toamnă fiindcă a revenit în tendințe o nuanță dragă lor: brunetul intens. Oferă iluzia unui păr natural fără prea mult efort și ascunde cu succes orice fir alb. Încă două avantaje pe care le vei adora sunt strălucirea ca de catifea și eleganța roială. Pentru un efect cu adevărat deosebit, mizează pe coafuri cu bucle.

Oferă efect de întinerire, îndulcind vizibil trăsăturile chipului, și pun în valoare nuanța intensă. Înainte să faci această schimbare de look, ia în considerare că brunetul intens este un angajament pe termen lung, așa că trebui să fii sigură 100% că aceasta este nuanța pe care ți-o dorești în următoarele luni.
 

Sperăm că te-am inspirat cu topul celor mai apreciate culori de păr pentru toamna 2022 și ai decis care este varianta care ți se potrivește cel mai bine. 
 

Suport clienti LUNI-VINERI 9:00 - 17:30

0378 11 99 07 contact@boldbeauty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!